Магичната красота на почти 47-годишната Пенелопе Крус не веднъж е

...
Магичната красота на почти 47-годишната Пенелопе Крус не веднъж е
Коментари Харесай

Тайните на красотата на Пенелопе Крус

Магичната хубост на съвсем 47-годишната Пенелопе Крус не един път е събуждала злоба освен измежду нейните колежки. На какво се дължи това? Със сигурност не е единствено на испанската ѝ гореща кръв.
Тя не употребява вълшебен инжекции за хубост. За сметка на това използва разнообразни естествени овлажнители за кожата си и по този начин я защищава от нездравословните лъчи на слънцето.
 Вижте Пенелопе Крус като тинейджърка! Истинска хубавица едвам на 14 (СНИМКА) Вижте Пенелопе Крус като тинейджърка! Истинска хубавица едвам на 14 (СНИМКА)
Чаровната актриса Пенелопе Крус сподели, че екзотичната ѝ хубост надалеч не е реализирана посредством голям брой процедури за разкрасяване или пла...
Средиземноморската диета пък е тайната за съвършената ѝ фигура. Пенелопе признава, че за нея не е по никакъв начин мъчно да я съблюдава, тъй като приемът на пресни плодове и зеленчуци, морски блага и риба са ѝ заложени по рождение.
Прави си домашна маска за лице. Звездата сама подготвя обичаната си маска за лице, която съдържа пъдпъдъчи яйца, кленов сироп, каша от манго, канела и кафе. Получената примес оставя върху лицето си за 15 минути. По този метод тя подхранва кожата си и изглажда бръчките.
Сама се обезкосмява. Пенелопе Крус не употребява фото и лазерно обезкосмяване. Тя владее до съвършенство изкуството на колата маска и се оправя сама с нежеланото окосмяване.
 

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР