Магическият кръг на мъжкото интимно здраве е следният: здравата простата

...
Магическият кръг на мъжкото интимно здраве е следният: здравата простата
Коментари Харесай

Магически масаж за по-качествен секс при мъжете

Магическият кръг на мъжкото интимно здраве е следният: хубавичко простата значи, че можете да вършиме по-качествен, дълъг и прелестен секс. По-качественият и по-дълъг секс значат, че можете да поддържате здрава простата, написа Sexwell.bg.

Знаем, че доста мъже имат предубеждения по отношение на този вид стимулация... само че също по този начин знаем, че тя може да бъде освен приятна, само че и потребна. Запознайте се с изгодите и преценете дали това е вашето нещо!
Какво съставлява простатата и каква е нейната функционалност?
Простатата е жлеза с размерите на кестен и се намира вътре в тялото, сред основата на пениса и ректума. Тя играе значима роля в произвеждането на течността на спермата, която защищава и помога на сперматозоидите да се придвижват.

Масажът на простатата е метод за изпразване на течностите, които се събират в простатните жлези. Това изпразване може да се извърши от доктор, с цел да се диагностицира проблем, само че може да се прави и вкъщи за лечебни или полови цели. Лекарите нормално слагат пръст с ръкавица в ректума, масажират тази зона и по-късно вероятно вземат проба от простатната течност, с цел да я изследват. Може да се чувствате леко неловко, само че не лишава доста време и несъмнено е значимо за вашето здраве.

Кога и по какъв начин масажът на простатата може да е от изгода?
Въпреки че изследванията са лимитирани, масажът на простатата може да бъде потребен при някои положения.

Облекчава признаците на простатит

Простатитът е отичане и инфектиране на простатната жлеза. Това може да аргументи признаци като болежка при уриниране в слабините и таза. Въпреки че най-често лекуването на простатит са антибиотици и нестероидни противовъзпалителни средства, масажът на простатата е друга опция за облекчение на сходно положение - контролира натиска и подуването посредством освобождение на насъбраните течности. Проучвания са открили, че масажирането на зоната няколко пъти седмично - дружно с приема на предписани антибиотици - може да облекчи болката и натиска доста.

Помага при проблеми с ерекцията

Основните лекувания за еректилна дисфункция (ЕД) включват медикаменти, помпи и импланти. Промените в метода на живот, които могат да оказват помощ за справяне със положението, включват физически извършения, здравословна диета, кегелови извършения за тазовото дъно и масаж на простатата. Някои мъже споделят, че са имали нараснало полово предпочитание и са били в положение да еякулират по-лесно след масаж на простатата, макар че няма научни доказателства, които да поддържат тези изказвания.

Спомага за непрекъснатия поток на урината при подута простата

Уретрата - тънката тръба, която източва пикочния мехур - е заобиколена от простатата в едната си част. Подутата простата може да повлияе на потока на урината и да направи ходенето по дребна потребност доста мъчително или даже невероятно. Масажът на простатата е допустимо да облекчи подуването в региона, тъй че натискът върху уретрата да е по-малък.

Намалява риска от рак на простатата

Ракът на простатата нормално визира мъжете на възраст към 40 години, само че някои получават диагноза даже на 30 години. Различни са факторите, които усилват риска от рак на простатата, като могат да бъдат и наследствени. Масажът на простатата може да понижи риска от рак на простатата, само че е от изключителна значимост мъжете да се изследват годишно, за предварителна защита и ранно диагностициране.

Бонус: друг оргазъм

Простатата е орган при мъжете, който обезпечава приятни чувства, когато се подтиква. Това е нещо, което доста хора не знаят, само че е съвсем като G-точката при дамите. Всъщност, женският " скуъртинг " се дължи на същия тип жлези, които освобождават сходна течност за лубрикация на вагината. Това прави масажа на простатата освен здравословна активност, само че и приятна. По време на масажа простатата може да се се подтиква както от външната страна (перинеума), по този начин и от вътрешната страна - през ректума. За едновременна стимулация се употребяват простатни масажори.

Колко постоянно се прави този масаж?

Веднъж месечно е здравословна рутина за мъжете със здрава и функционална простата. Мъжете с подута простата могат да се възползват от масажа един път седмично, с цел да минимизират отока и с цел да подобрят функционалността на урината и половата интензивност.

Простатните масажори са практично решение за мъжете, на които им е неловко да бъдат масажирани от чужд или биха желали да създадат масажа сами или с колегата си. Много мъже намират простатния масаж за ефикасен при еректилна дисфункция или при основаването на по-мощни еякулации и оргазми.

Тази публикация е предопределена за обща информация и не претендира да е изчерпателна или да предлага здравна консултация. Ако имате проблеми с простатата или изпитвате болежка в тази зона, свържете се с Вашият доктор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР