Магдалена Гамишева е новият търговски директор на CLICO България(снимка: CLICO

...
Магдалена Гамишева е новият търговски директор на CLICO България(снимка: CLICO
Коментари Харесай

CLICO България обяви нов търговски директор


Магдалена Гамишева е новият търговски шеф на CLICO България
(снимка: CLICO България)

ИТ дистрибуторът CLICO България разгласи назначението на Магдалена Гамишева на длъжността търговски шеф. Тя има повече от 15 години опит в областта на продажбите и продуктовия мениджмънт в ИТ бранша.

От две години Магдалена е част от екипа на CLICO, като до този миг е заемала длъжността продуктов и търговски управител, с изпълнени планове в разнообразни посоки, част от които финанси, телеком, произвеждане и обществен бранш.

Преди това е работила в систематичен интегратор и дистрибутор на ИТ хардуер и програмен продукт. Следвала е „ Информационни технологии ” в СУ „ Св. Климент Охридски ” и „ Маркетинг ” в Колеж по мениджмънт, търговия и маркетинг. Има редица документи от водещи софтуерни компании.

„ В последните две години Магдалена способства доста за популяризирането на продуктите и услугите, предлагани от CLICO България на нашия пазар, като отбелязахме растеж на продажбите в размер на 51,2%. Така че новата ѝ служба беше едно разумно продължение ”, разяснява назначението Александър Стаменов, районен управител в CLICO България.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР