Мадридските медии отправиха очаквани критики към треньора на Реал Мадрид

...
Мадридските медии отправиха очаквани критики към треньора на Реал Мадрид
Коментари Харесай

Критики към Зидан от медиите в Мадрид заради Асенсио

Мадридските медии насочиха предстоящи рецензии към треньора на Реал Мадрид Зинедин Зидан във връзка с избора му за титулярен състав в последните мачове. Този път фокусът на недоволството идва от закъснялото залагане на Марко Асенсио измежду стартовите единадесет.

Good morning! Zidane on our front page today saying there's no crisis at Real Madrid, nor any need to lose the plot.https://t.co/2gMHzqiJSa pic.twitter.com/FoRtaSV3gQ
— AS English (@English_AS) November 5, 2017
“Въпреки че е втори по ефикасност в тима с шестте си гола, Асенсио е започвал от първия съдийски сигнал единствено в 53% от мачовете си този сезон, или в 9 от 17. За съпоставяне, Кристиано Роналдо е бил титуляр в 10 от 12-те си изиграни срещи (83%), Карим Бензема - в 10 от 11 (91%), Гарет Бейл - в осем от девет (89%), а Иско - в 14 от 16 (88%). Също по този начин Асенсио единствено един път е бил титуляр в два следващи дуела, с което не може да се възползва от положителната си форма и да натрупа игрови темп. И то това се случи против Ейбар за състезание и по-късно против Фуенлабрада за Купата на краля, като тогава се разписа и в двата мача. Общо за Реал той има 38 срещи на сметката си, само че единствено 19 са били измежду титулярите”, написа вестник “АС”.

Същото издание допуска, че Зидан ще заложи на напълно нов състав против Лас Палмас спрямо разочароващото проваляне 1:3 от Тотнъм в Шампионска лига - с изключение на Асенсио, от първата минута ще бъдат Тео Ернандес, Маркос Йоренте, Дани Себайос, Начо Фернандес и Хесус Вайехо.

" Белия балет " приема Лас Палмас в неделя от 21:45 часа в среща от 11 кръг на Примера дивисион.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР