Мадона се облече като абсолвентка-отличничка на наградите Грами, всъщност множеството

...
Мадона се облече като абсолвентка-отличничка на наградите Грами, всъщност множеството
Коментари Харесай

Мадона се облече като абсолвентка на наградите Грами - Култура

Мадона се облече като абсолвентка-отличничка на премиите Грами, в действителност множеството пластични интервенции на поп-дивата я вършат да наподобява в действителност като колежанка.

Лизо притегли погледите в блестящо оранжево дълго манто на " Долче и Габана ", обшито с цветя и с голяма качулка на аления килим на церемонията за премиите " Грами ", заяви Асошиейтед прес.

Окъсани модели улично облекло, спортни фланелки и деним се смесиха с блестяща висша мода, смели десени и доста кожа на показ.

Лизо мина по килима внимателно с тежкото си палто с дълъг шлейф. След известно време тя спусна дрехата по раменете си и разкри вечерна рокля с корсет в по-светъл колорит на оранжевото. Палтото бе напълно украсено с копринени цветя ръчна направа. Ефектът бе заздравен от обувки с кристали и ръкавици без пръсти.

" Лизо е цветна градинска фикция с оранжевата си 3D връхна одежда и роклята с корсет ", сподели Холи Кац, стилист и водеща на подкаста " Фешън краймс ".

Тейлър Суифт бе във вечерен тоалет на Роберто Кавали от две елементи с дълга пола и съкратен топ с поло яка, и дълги ръкави в мастиленосиньо с отражения, отпратка към албума й Midnights. Визията й бе допълнена с обеци с диаманти на Лорейн Шварц.

Поклонникът на модата Хари Стайлс мина по аления килим с гащеризон в цветовете на дъгата, отрупан с кристали на " Сваровски ". Многоцветният модел на младата парижка марка " Егонлаб " събра аплодисменти.

Карди Би бе в електриковосиня вечерна рокля със скулптурирани плещи и воалетка пред едното око. " Опитвам се, пробвам се ", обърна се тя към фотографите, до момента в който пристъпяше деликатно по аления килим.

С тоалета от последната сбирка на Гаурав Гупта, Карди Би " продължава да потвърждава, че схваща деликатната динамичност на стиловете на аления килим на церемонията за " Грами ". Че не става дума да изглеждаш неуместно, а по-скоро да се заявиш ", сподели Бианка Бетанкур, редактор за цифрова просвета в " Харпърс базар ".

За да показа премията за най-хубав рап албум, Карди заложи на отбор от сребърен металик от архива на Пако Рабан, който умря в петък на 88 години.

Анита също прикова погледите с черен модел на " Версаче " от 2003 година " Тя се насочи към по-готическа хармония ", сподели Бетанкур. Вечерната рокля следваше извивките на тялото й, подчертани от доста дълъг шлейф с панделки и сподели, че световната звезда постанова по собствен метод грациозност на аления килим. Тя бе секси, изглеждаше юношески, само че и елегантно. Не изглеждаше искрено винтидж, което е знак за артистичността на Донатела, сподели Бетанкур.

Машин Гън Кели, който постоянно залага на фешън провокации, бе в двуредно сако от двуредно ламинирано фолио, декорирано с кристали " Сваровски " от сбирката на " Долче и Габана ". Придружаваше го Меган Фокс в кремава рокля на Зухаир Мурад с бродирани приложения във форма на сърца.

Сам Смит бе в яркочервено, придружаван от Ким Петрас, Вайълет Чачки и Готмик в същия цвят. Смит бе и с цилиндър с воалетка, както и с ръкавици.

Бетанкур разяснява, че монохромните модели са били лайтмотив на вечерта.

Дефилето по аления килим стартира със запаметяващи се тоалети. Доджа Кет, която постоянно държи да се показва посредством модата, бе в латексова вечерна рокля с голо рамо и дълъг шлейф на " Ателие Версаче ".

Имаше златни корони (Мат Би), блестящи зъби (Алигейтър Джизъс) и епични татуировки (Алиша Гадис). Мнозина бяха заложили на свободни и комфортни дрехи, изключително измежду мъжете. Бени Бланко се появи в отбор с къси панталони от бродиран деним. Друга наклонност измежду мъжете бяха двуредните сака.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР