Мадона публикува серия от секси, полуголи снимки в своя Instagram

...
Мадона публикува серия от секси, полуголи снимки в своя Instagram
Коментари Харесай

Мадона показа гола гръд, други звезди ѝ се подиграха

Мадона разгласява серия от секси, полуголи фотоси в своя Instagram в сряда, които оставиха малко на въображението и доста за диалози. „ Ангел ме пази “ – по този начин 63-годишната певица написа под фрагментите, на които е облечена в долни дрехи, мрежести чорапи и токчета на Christian Louboutin, до момента в който театралничи съблазнително на легло.

Изпълнителката на „ Like a Virgin “ се появи топлес на някои от изображенията, само че по-късно стана ясно, че Instagram е свалил въпросните фотоси. Новите цензурирани версии се появиха още веднъж, а Мадона е възмутена, че от платформата са създали проблем поради обстоятелството, че ѝ се виждат зърната.
Мадона се съблече, имитирайки Мерилин Монро (СНИМКИ)
Мадона може от дълго време да е предходна в категорията на „ възрастните дами ”, само че това напълно не ѝ пречи да скандализира всички. 63-г...

В последна сметка вулгарната фотосесия провокира голям интерес, само че не безусловно положителен. Някои от най-харесваните мнения бяха " Какво ти се е случило? " и „ Какво правиш? ”. Други почитатели напряко бяха скандализирани - „ Вместо да правиш тези нелепи фотоси, направи качествена музика, както преди ”.

Критиките и объркването обаче не пристигнаха единствено от почитателите на Мадона, защото няколко известни персони споделиха мислите си. Рапърът и продуцентът 50 Cent обществено се подигра на певицата на „ Papa Don’t Preach “ в своя Instagram:

„ Йо, това е най-смешното! LOL! Това е Мадона под леглото, която се пробва да се държи като девица на 63. Тя полудява, в случай че не вдигне остарялото си дупе. ”
Мадона е неразпознаваема (СНИМКИ)
След като преди няколко дни се появиха снимки на Том Круз, на които артистът не приличаше на себе си, в мрежата се заформи спор о...

Още от ШОУБИЗНЕС:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР