Мадлен Радуканова финализира своята инициатива “Година на благодарността във Факултета

...
Мадлен Радуканова финализира своята инициатива “Година на благодарността във Факултета
Коментари Харесай

Успешно приключи инициативата „Година на благодарността” на Мадлен Радуканова

Мадлен Радуканова завърши своята самодейност “Година на благодарността ” във Факултета по публицистика и всеобща връзка на Софийския университет “Климент Охридски ”. През цялата 2022 година олимпийската ни шампионка се срещаше с деца и младежи из цялата страна, с цел да ги въодушеви, стимулира и да им даде добър образец. Благородната идея се реализира с поддръжката и съдействието на Асоциация “Докосни дъгата ” в лицето на нейния ръководител доктор Денислава Ангелова. 

В 12-тата поредна среща за годината златната гимнастичка за пръв път приказва пред студенти. Тя в детайли им описа за провокациите си в спортната кариера и трудностите по тежкия път към олимпийския връх. 

Както е известно, самата Мадлен игра в златните съчетания в Токио с извънредно мъчителна травма на глезена. Пред студентите тя показа проектите си за развиване в треньорската специалност, както и общите хрумвания на “диамантения ” отбор за бъдещи планове. 

„ В момента желая да довърша образованието си, пробвах се като арбитър по художествена гимнастика, само че в случай че би трябвало да бъда почтена, повече виждам бъдещето си като треньор “, призна Радуканова. 

По време на полемиката модераторът на събитието Елена Яръмова също бе обект на сериозен интерес. Популярната спортна журналистка отговори на въпроси по отношение на началото на своя професионален път и провокациите пред българските публицисти. 

Срещата приключи с доста подписи и фотоси за спомен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР