Мачовете на националния отбор минаха и в столицата отново се

...
Мачовете на националния отбор минаха и в столицата отново се
Коментари Харесай

Поредна серия: Спазариха Неделев за ЦСКА

Мачовете на националния тим минаха и в столицата още веднъж се хванаха за звездата на Ботев Тодор Неделев. Според " основния медиен дилър " на техничаря от село Белозем, той може да се счита за несъмнено ново попълнение на ЦСКА от зимата. Лично притежателите на двата клуба са постигнали сделка националът да премине на “Българска войска ".

Председателят на Борда на шефовете на Ботев (Пд) Георги Самуилов е дал единодушието си да се раздели с любимеца на " жълто-черните " почитатели, твърди изданието.

Не са ясни изискванията, при които халфът ще играе при “червените ", само че е несъмнено, че пловдивският клуб ще резервира част от правата на играча, в случай, че той още веднъж направи трансфер в чужбина.

Тодор Неделев беше пред трансфер в ЦСКА още през лятото, само че тогава в последния миг договорката пропадна. От “Армията " признаха посредством формалния си уебсайт, че са имали интерес към играча и тя ще бъде възобновена още през зимата. “Червените " обаче очевидно не са имали желание да стоят със скръстени ръце и са си обезпечили доста по-рано услугите на Неделев.

Самият той също е склонен за смяната, защото през тази есен съумя да влезе в спор с някои от последователите на Ботев, прецизира столичният ежедневник.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР