Мачовете на мъжкия ни национален отбор по волейбол в Лигата

...
Мачовете на мъжкия ни национален отбор по волейбол в Лигата
Коментари Харесай

Походът на подмладения волейболен отбор на България пряко по MAX Sport

Мачовете на мъжкия ни народен тим по волейбол в Лигата на нациите ще бъдат акцент в програмата на MAX Sport през уикенда. Българският отбор към този момент стартира присъединяване си в конкуренцията, като за „ лъвовете “ остават още 3 мача от първата седмица на конкуренцията, които ще се играят в Канада. В петък вечер (10 юни) от 23:30 часа България се изправя против Германия, в събота от 23:00 ч. противник е Полша, а в неделя против понеделник в среднощ е дуелът с домакина Канада. И трите срещи ще бъдат излъчени директно по.

Българският тим към този момент изигра един мач от шампионата – против Сърбия. Възпитаниците на Николай Желязков започнаха доста мощно и завоюваха първия гейм с разлика, само че след това изгубиха с 1:3. Сега отборът ни би трябвало да покаже по-голямо неизменност против Германия. Подобно на българския, немският тим също е в много подмладен състав, воден от досегашния полски национал Михал Винярски. Бундестимът към този момент изигра два мача от Лигата на нациите, като първо победи с 3:0 Канада, а по-късно загуби с 1:3 от Аржентина.

В събота вечер противник на националите ни ще е международният първенец Полша. Поляците също към този момент изиграха две срещи и записаха победа и загуба. На старта на конкуренцията завоюваха с 3:0 Аржентина, а по-късно изгубиха с 1:3 от Италия.

Последният от дуелите за „ лъвовете “ в Отава е против домакините от Канада. Традиционно „ кленовите листа “ са измежду по-непретенциозните тимове в Лигата на нациите. До момента те изиграха единствено един мач, в който отстъпиха с 0:3 от Германия. Двубоят България – Канада е на 20 юни от 00:00 часа и, сходно и на другите две срещи, ще бъде излъчен директно по.

През този сезон Лигата на нациите се организира в малко по-различен формат. 16-те тима в шампионата ще изиграят общо по 12 мача. Те ще бъдат разпределени в 3 седмици на 3 разнообразни местоположения по света. Специално за българския отбор първите 4 срещи са в Канада, по-късно сме домакини в София, а последното завъртане е в Бразилия. След изиграването на всички срещи заелите първите 8 позиции не престават във финалната фаза на директни елиминации, което също е смяна по отношение на предишния сезон, когато напред продължаваха единствено първите 4 отбора в класирането.

Освен волейболните мачове на България, ще ни покаже завладяващо събитие на UFC, за което почитателите на бойните спортове ще си заслужава да станат рано заран в неделя. Галавечерта ще ни покаже две борби за купа. Основният мач е за шампионския пояс в полутежка категория сред Глоувър Тейшейра и Иржи Прохазка. Ветеранът Тейшейра завоюва купата през октомври, като изненадващо детронира Ян Блахович, а в този момент ще се изправи в първа отбрана на пояса си против номер 2 в ранглистата на категорията Иржи Прохазка. Чехът е от две години част от UFC, само че бързо съумя да се изкачи до второто място в категорията, откакто в двата си мача до момента нокаутира Волкан Йоздемир и Доминик Рейес.

Прохазка е някогашен първенец на Rizin и потвърден нокаутьор – от 28 победи, които е постигнал досега в кариерата си, 25 са извоювани с K.O. Подгряващият мач преди Тейшейра – Прохазка, пък, ще е за купата в категория муха при дамите. Валентина Шевченко ще излезе в седма поредна отбрана на пояса си, а съперничка ѝ този път ще е Тайла Сантос. UFC 275 ще се организира в Сингапур ще бъде излъчено по на 12 юни от 05:00 часа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР