Мачът за световната титла в тежка категория между Кубрат Пулев

...
Мачът за световната титла в тежка категория между Кубрат Пулев
Коментари Харесай

Боят на Пулев с Джошуа – със сигурност на Острова, но в по-малка зала с по-малко зрители


Мачът за международната купа в тежка категория сред Кубрат Пулев и Антъни Джошуа може да се състои в по-малка зала и пред по-малко фенове по-късно през годината, само че наложително това ще се случи във Англия.

Това разгласи промоутърът на международния първенец – Еди Хърн, който посочи, че целта е конфликт да се организира на английска земя, даже и това да наложи да се случи пред по-малко фенове, което ще докара до по-малки доходи от билети, съобщи БГНЕС.

Първоначално срещата бе планувана за 20 юни на новия съвременен стадион на Тотнъм – “Тотнъм Хотспър Стейдиъм ” в Лондон, само че дуелът бе отсрочен за неопределен срок поради пандемията от COVID-19. Все още не е ясно по кое време в страната ще могат да се организират спортни събития пред аудитория, само че от лагера на Джошуа са решени да провеждат мача на своя земя.

“Работим с концепцията, че няма да има по какъв начин да проведем мача на оборудване с размерите на стадиона на Тотнъм. Нашият безспорен приоритет е да създадем мача във Англия. Ще е ужасно спортът да се завърне тук, бизнесът да се завърне, да имаме мач за международната купа на наша земя. Има интерес от Близкия и Далечен изток за домакинство на дуела, както и от Хърватия. Но ние желаеме да бъде тук и към този момент започнахме да преглеждаме по-малки зали. Не мисля, че мачът ще се случи пред празни трибуни. Ако може да уредим някакъв брой фенове, ще го създадем като извънредно събитие във Англия ”, изясни Хърн. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР