Мачът на Кубрат Пулев с Антъни Джошуа за световната титла

...
Мачът на Кубрат Пулев с Антъни Джошуа за световната титла
Коментари Харесай

Кубрат Пулев обсъжда мачът му с Джошуа да е на римски амфитеатър в Хърватия

Мачът на Кубрат Пулев с Антъни Джошуа за международната купа по бокс в тежка категория да се организира на римски амфитеатър в Хърватия. Такова предложение разисква щабът на българина, разгласи мениджърът му Ивайло Гоцев пред " Дневник ".

Пулев и Джошуа имат подписан контракт за мач в Лондон. Според съглашението дуелът трябваше да е на 20 юни на стадиона на футболния Тотнъм. Заради ковид срещата беше отсрочена, като към този момент диалозите сред двата щаба са за 25 юли. Гоцев счита, че по-голяма е опцията за август или септември.

Основният проблем остава угрозата да не може дуелът да одобри фенове. Затова щабовете на двамата гледат към нови разновидности. Мениджърът на Джошуа съобщи пред " Боксинг сошъл ", че е допустимо мачът да е в Близкия изток.

" Няма да отидем при Ей Джей (Джошуа) и да му кажем: " Приятел, има 10 млн. паунда по-малко на масата - би трябвало да действаме креативен. Тези страни (в Близкия изток) ще се вдигнат доста по-бързо от нашата страна или Америка ", изясни Хърн.
 Гоцев пък сподели пред " Дневник ", че преди дни с екипа, защитаващ ползите на Джошуа, са се разбрали да се прегледат разнообразни разновидности.

" Дадохме си четири седмици разполагаем да търсим нова територия, в случай че ситуацията и ограниченията в Англия не се трансформират. Здравето на боксьорите и всички забъркани лица е преди всичко и би трябвало да се вземат всички защитни ограничения. "

" От наша страна обсъждаме Хърватия. Там има неповторим римски стадион " Пула сцена " и сме в дейни диалози. Този вид ни харесва, тъй като е в Европа, в средата на континента. Самата сцена подготвя за невиждано по рода си събитие в наши времена. Също ще има опция за аудитория при верни взети ограничения ", съобщи Гоцев.
View this post on Instagram
A post shared by Anthony Joshua (@anthonyjoshua) on May 6, 2020 at 4:55am PDT
" Пула сцена " е употребена за доста концерти, в това число на Лучано Павароти, Андреа Бочели, Елтън Джон и други Два пъти е приемала и мачове по хокей на лед.

”Трябва да има взаимно единодушие. Искаме изискванията и разпоредбите да са преференциални и за двете страни. Хърн приказва за Близкия изток и сме оставили на него да комуникира в тази посока ", съобщи Гоцев и посочи, че вид остават и други страни в Европа, които се оправят добре с битката с ковид.

" България няма по какъв начин да е, тъй като Джошуа няма да се съгласи. Той искаше да е вкъщи, само че форсмажорните условия доведоха до смяна. Кубрат беше подготвен да се бие в задния двор на Джошуа и даже съдии да са фамилията му ", добави мениджърът на Пулев.

Българинът стига до трета опция да се бие за международната тила.

" Смятам, че съм се развил чудесно, щом съм на това равнище да съм номер едно в света. Остава последният връх на планината, т.е. най-стръмното и най-трудното, което в действителност може и да се окаже най-лесното ", сподели Пулев в изявление за " Дневник " през декември.

Преди малко повече от пет години българинът загуби от Владимир Кличко. През 2017 година Пулев имаше проведен мач с Джошуа, само че се отдръпна поради травма.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР