Мачът на финала на Световното първенство по футбол е ясен,

...
Мачът на финала на Световното първенство по футбол е ясен,
Коментари Харесай

Хърватия бе такъв аутсайдер, че дори не присъстваше във FIFA 18 до май

Мачът на финала на Световното състезание по футбол е явен, като Хърватия и Франция се изправят в битка за влиятелния трофей, за който мечтаят генерации футболни играчи. Франция е обичаен любимец на международното съревнование, тъй че не е изненада, че още веднъж се връща във финалите, само че Хърватия няма същите упования. Всъщност, националният тим по футбол на балканската страна даже не беше във FIFA 18 единствено допреди няколко седмици.
Когато FIFA 18 започва през септември за компютър и конзоли, бихте могли несъмнено да играете като Арсенал или Ливърпул, а също имахте опция да играете с национални тимове. Франция, Германия и Бразилия бяха в играта на този стадий, само че Хърватия не беше там. Тя не стигна виртуалния азбучник на FIFA 18 до актуализацията за Световната купа през май. И даже в случай че отидете на бърз старт с „Kick Off“ режима във FIFA 18 през днешния ден, към момента не може въобще да изберете Хърватия – можете да употребявате този тим единствено в режим Световната купа.

Това не е голям скандал или нещо такова, само че демонстрира какъв брой малко почитание е имало към Хърватия през последната година, когато става въпрос за интернационалния футбол.. или най-малко за ЕА. И да завоюва, и да загуби в неделя във финалите, към този момент се колебая, че ЕА ще пропусне Хърватия от заниманието на FIFA 19 тази есен.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР