М едийният гигант в Англия Sky Sports показа на многомилионната

...
М едийният гигант в Англия Sky Sports показа на многомилионната
Коментари Харесай

Тормоз над футболен съдия в България - тема в Sky Sports

М едийният колос в Англия Sky Sports сподели на многомилионната си публика видео от прекратеното дерби от десетия кръг на ОГ София – Запад. Чаканият с голям интерес мач сред „ Костинброд " и „ Торнадо " (Безден) продължи обаче единствено 21 минути. При резултат 1:0 за домакините някогашният халф на „ Локомотив " (София) Калоян Караджинов бурно изиска пояснение от рефера Васил Цоклинов и получи жълт картон.

"Това е колкото трагично, толкоз и комично. Пак се прочухме в оня аспект, който не е в толкоз позитивна посока, колкото „ Оскар”-а. Тук получихме „ Златна малинка”, разяснява в ефира на " " журналистът в спортната редакция на NOVA Александър Костадинов.

"Познавам и основния арбитър на срещата Васко Цоклинов, познавам и Калоян Караджинов, Георги Герогиев – това са все хора, които са дали доста на футбола като професионални футболисти ", сподели още той.

"Сега към този момент са на аматьорско равнище. Караджинов е и някогашен народен играч. Оставил е трайна диря в професионалния футбол, само че не му прави чест да пада на това ниско равнище ", добави Костадинов.

"Въпросната имитация идва оттова, че самият Караджинов има рекламация за някакво нарушаване. Главният арбитър потегля да демонстрира жълт картон на различен играч, Георгиев се пробва да му го избие и оттова потегля цялата ескалация на напрежението ", изясни още Костадинов.

И добавя: "Вече има заведено и дело против Калоян Караджинов за опит за принуждение или някаква телесна щета. Това е и методът, по който би трябвало да реагира съдията ".

Повече вижте във видеото.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи--> --> Не пропускай Шофьорът на камион бай Стамат беше на разделно хранене: - кара картофи – яде картофи; - кара кашкавал – яде кашкавал, - кара тухли –… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТо е било признато в „ Пирогов ” с тежка дихателна недостатъчностПремиерът ще ръководи четвърти следващ мандатПредстои съществено ускоряване на развиването на технологиитеОрганизацията предлага имунизацията да продължи „ за момента ”САЩ разшириха обсега на рестриктивните мерки за експорт на артикули за РусияСпирането на имунизацията с оксфордската ваксина повдигна доста въпросиЗащо това е по този начин? Отговор дава английското издание „ Гардиън ”Други родители, както и учители упорстват за онлайн образование и по-рестриктивни меркиПред съда той се признал за отговорен и изказал страдание за стореното от негоВоля е с ангажимент при влизане в идващото ръководство на България: създаване на верига държавни бензиностанции, която да обезпечи действителни цени на дребно в цялата странаМомичето е било признато с тежка дихателна непълнота поради COVID-19Досега в Испания са имунизирани 975 661 души с имунизацията на „ АстраЗенека ” и проблеми с тези пациенти не е ималоАкцент в диалога бяха въпроси от сферата на сигурността и положителното партньорство на българските и испанските служби в битката с престъпността, тероризма, контрабандатаCпopeд пpeдceдaтeля нa KPИБ aĸo бъдe yвeличeн, пpиxoдитe в бюджeтa щe нaмaлeят и щe ce yвeличи cивият ceĸтopАлергичният ринит е измежду най-разпространените здравни проблеми, за който има решение
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР