M.B.S Trade предостави безплатно LED система за дисплейна реклама на ...

M.B.S Trade предостави безплатно LED система за дисплейна реклама на

M.B.S Trade предостави безплатно LED система на Ботев за мача с Черно море

M.B.S Trade даде гратис LED система за дисплейна реклама на ПФК Ботев (Пловдив). Тя беше употребена по време на мача с Черно море, който се организира на 19 август във футболен комплекс Ботев 1912 в Коматево.

" LED система е благосъстоятелност на M.B.S Trade и потреблението й не е обвързвано с финансови разноски от страна ПФК Ботев Пловдив ", обясниха от компанията, която дава услугата.

Използването на LED дисплейната система усъвършенства телевизионната картина от стадиона по време на директното лъчение, а Ботев (Пловдив) завоюва спомагателни средства от рекламата, която беше излъчена на системата. Посредством дисплейната мрежа на стадиона се реализира разпространение на марки и служи като витрина за проявление на марката на рекламодателите.

M.B.S Trade сътрудничи с 13 тима от елита на българския футбол. С предоставената от компанията LED дисплейна система се усъвършенства визията по време на дуелите и се реализират по-добри резултати по повод на рекламата на сътрудниците на футболните клубове. Посредством системата се реализират и финансови приходи в отборите.

" LED екраните на M.B.S Trade са от последно потомство и към този момент се употребяват на доста игрища в страната. Българските клубове получават спомагателни приходи за домакинските си мачове от оператора на LED екраните M.B.S. Trade, които се заплащат предплатено преди всеки мач ", споделиха от компанията.

Външният LED екран е четвъртият по значимост екран след телевизионния, компютърния и мобилния телефон и тази неповторима форма на образна връзка се откроява по време на футболните дуели.

Източник: topsport.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg