M.B.S Trade предостави безплатно LED система за дисплейна реклама на

...
M.B.S Trade предостави безплатно LED система за дисплейна реклама на
Коментари Харесай

M.B.S Trade предостави безплатно LED система на Ботев Пловдив за мача с Черно море

M.B.S Trade даде гратис LED система за дисплейна реклама на ПФК Ботев Пловдив. Тя беше употребена по време на мача с Черно море, който се организира на 19 август във футболен комплекс Ботев 1912 в Коматево.

„ LED система е благосъстоятелност на M.B.S Trade и потреблението й не е обвързвано с финансови разноски от страна ПФК Ботев Пловдив “, обясниха от компанията, която дава услугата.

Използването на LED дисплейната система усъвършенства телевизионната картина от стадиона по време на директното лъчение, а Ботев Пловдив завоюва спомагателни средства от рекламата, която беше излъчена на системата. Посредством дисплейната мрежа на стадиона се реализира разпространение на марки и служи като витрина за проявление на марката на рекламодателите.

M.B.S Trade сътрудничи с 13 тима от елита на българския футбол. С предоставената от компанията LED дисплейна система се усъвършенства визията по време на дуелите и се реализират по-добри резултати във връзка с рекламата на сътрудниците на футболните клубове. Посредством системата се реализират и финансови приходи в отборите.

„ LED екраните на M.B.S Trade са от последно потомство и към този момент се употребяват на доста игрища в страната. Българските клубове получават спомагателни приходи за домакинските си мачове от оператора на LED екраните M.B.S. Trade, които се заплащат предплатено преди всеки мач “, споделиха от компанията.

Външният LED екран е четвъртият по значимост екран след телевизионния, компютърния и мобилния телефон и тази неповторима форма на образна връзка се откроява по време на футболните дуели.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР