М ъжът, който във вторник удари плесница на френския президент

...
М ъжът, който във вторник удари плесница на френския президент
Коментари Харесай

Осъдиха мъжа, зашлевил Макрон, на 18 месеца затвор

М ъжът, който във вторник удари плесница на френския президент Еманюел Макрон, беше наказан през днешния ден на 18 месеца затвор, 14 от които условно, оповестява Българска телеграфна агенция.

Прокуратурата в югоизточния град Валанс бе поискала 18-месечна присъда за Дамиен Т., който призна, че е зашлевил Макрон при визитата му в департамент Дром.

Насилието против почитан държавен чиновник във Франция се санкционира с до 3 години затвор и санкция от 45 000 евро.



Тази плесница, е "напълно неприемлива " и е "акт на съзнателно принуждение ", акцентира представителят на държавното обвиняване Алекс Перен в наличието на 28-годишния мъж с дълга коса, зелена фланелка и очила, съден по бързата процедура. В правосъдната зала имаше и доста публицисти.

Прокурор Перен изиска нападателят да бъде оставен в предварителния арест заради заплаха от рецидив, поради "своеобразната студена решителност " на подсъдимия, който членува в сдружения, свързани с бойни изкуства, Средновековието и комикси манга.
Досега Дамиен Т. не е бил прочут на правораздаването.

Пред съда причинителят съобщи, че е работил импулсивно, а не по проект. Той бил стимулиран от гнева си, че Франция "запада ".

Французинът, разпознат от медии като Дамиен Тарел, призна, че е блъснал на президента "твърде мощен " пестник.

"Като видях неговото приятелско и лъжливо изражение, почувствах гадност и реагирах бурно ", сподели той пред съда. "Беше импулсивна реакция. Аз самият се изненадах, че се стигна до такова принуждение ".

Дамиен Тарел описа, че е обсъждал с другари да вземат яйца или торта, които да хвърлят по Макрон, само че се отказали.

Мъжът съобщи на съда, че поддържа придвижването на "жълтите жилетки ", което раздруса ръководството на френския президент през 2019 година

Той разказал на следователите, че има десни и крайнодесни политически убеждения, без да е член на партия или формация, оповестиха от прокуратурата.

Днес Макрон не разяснява делото против Тарел, само че сподели, че "нищо и в никакъв случай не оправдава насилието в едно демократично общество ".

Пред френската телевизия Бе Еф Ем президентът съобщи, че не е кой знае какво да те зашлевят, когато се приближаваш към голям брой, с цел да поздравиш някои от хората, чакали прекомерно дълго.



"Не би трябвало да вършим този малоумен и принудителен акт по-значим, в сравнение с е в действителност ", уточни Макрон. Същевременно френският президент предизвести, че станалото не трябва и да се омаловажава, тъй като всеки чиновник, облечен с държавна власт, следва да бъде почитан.

Друг мъж, задържан по време на паниката след плесницата - Артюр С., ще бъде съден за нелегално владение на оръжия. В дома му са открити книги, измежду които "Моята битка " на Хитлер, както и флагове - едното, символизиращо комунизма, а другото - съветската гражданска война. Артюр С. също няма полицейско досие.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Студент от Саудитска Арабия написа имейл до татко си: " Скъпи баща, Берлин е превъзходен и ми харесва, само че имам един дребен проблем. Чувствам се малко… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниЕС към този момент е подготвил предприсъединителните фондове и е подготвен да стартира капиталовия планПолицаят от Трето районно управление (на МВР) Атанас Качаков също е отхвърлен от служба и от системата на МВРГрафът на Уесекс приказва искрено пред Си Ен ЕнНа съвещанието се възнамерява енергийните министри да одобряват изводи по отношение на самодейността „ Вълна на възобновяване за Европа “БСП са подготвили няколко сигнала до европейския основен прокурор Лаура КьовешиВ момента всичко е във заключителен стадийЩе бъде спряно подаването на топла вода към потребителите в ж.к „ Обеля “ 1 и кв. „ Захарна фабрика “Емблематичното лице на NOVA получи оценката на списание и клуб „ Business lady “ в категория „ Медии “Вижте нашите любимци измежду геймърски преносими компютри " Освен това носим и други сигнали, които постъпват в гражданската платформа " Изправи се. БГ ", заяви тяГинеколози разясниха тематаИстината е че, няма нито един свободен лев, разгласи земеделският зам.-министър„ Вдигнете ръкавите “, споделя звездата от „ Спасители на плажа “Африка обезверено се нуждае от ваксини против COVID-19Бен Робъртс е прочут с ролята си на Дерек Конуей в престъпния сериал „ The Bill “На 6 май 1937 година дирижабълът избухва в пламъци при кацането си над Лейкхърст, Ню ДжърсиОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР