Míele България, водещ производител на премиум домакински уреди, даде старт

...
Míele България, водещ производител на премиум домакински уреди, даде старт
Коментари Харесай

12 популярни българи в подкрепа на социалната кампания "Смисъл за бъдещето"

Míele България ", водещ производител на премиум домашен уреди, даде старт на своята нова обществена акция - " Смисъл за бъдещето ". Компанията има за цел да даде публичност на публично значими тематики, които внасят смисъл за нашето групово бъдеще.

" В модерния, забързан свят имаме потребност от диалог и преосмисляне на преходните и непреходните неща в живота за това какво е резистентност и смисъл в бъдещето ", споделя Светослав Томов, бранд управител на " Míele България ". С цел пускане на точно този диалог немската компания сплоти 12 от най-влиятелните известни лица в България, които споделят своя персонален смисъл за бъдеще. Орлин Павлов, Ивайло Захариев, Алекс Сърчаджиева, Ники Кънчев, Живко Петров, Иван Юруков, Елена Петрова, Димитър Стоянович, Радина Червенова, Гери Николаева, Алек Алексиев и Биляна Савова са измежду личностите, които способстват за публичния спор посредством своите дела и достижения.

" Смисъл за бъдещето " събира известните персони в специфична фотосесия, проведена от марката и по изобретателна концепция и реализация на Бони Бонев и Марияна Бонева. Изложба с всички 12 фотографии може да бъде забелязана от жителите и гостите на София в градина " Кристал " от 29 май до 11 юни 2023 година. Концепцията зад
всяка фотография показва идеята, която всеки от участниците самостоятелно поддържа.

От грижата за природата, през грижата за обществото, до грижата за всеки от нас всеки ден - всичко се пречупва през по този начин значимата тематика за качеството на живот. " В акцията, както и в живота, стоя зад задачата да поддържам приемни родители на деца в потребност. С мисъл за бъдещето, Míele, като дипломат на положителното, дава опцията намерено да приказваме за идеите, в които имаме вяра. За да се вдъхновим, подкрепим и продължим да градим един по-добър и по-човечен свят ", споделя Орлин Павлов.

От " Míele България " имат вяра, че самостоятелното благополучие е тясно обвързвано със обществената ангажираност. Именно по тази причина компанията Míele ще подари два кувьоза за недоносени бебета на отделения по акушерство и гинекология в потребност.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg