Лют скандал между пътник и таксиджия в Монтана ескалира в

...
Лют скандал между пътник и таксиджия в Монтана ескалира в
Коментари Харесай

Див екшън! Пътник налетя на бой и обра таксиджия в Монтана

Лют скандал сред пасажер и таксиджия в Монтана ескалира в същински екшън, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в регионалния град.
Снощи, сред 20 и 20.30 часа трима поданици на видинското село Горни Лом - двама мъже на 43 година и 25 година и жена на 19 година, пътували през Монтана в посока към село Горни Лом в лек автомобил "Дачия Сандеро ", ръководен от 50-годишен гражданин на видинското село Средогрив.
43-годишният пасажер имал спогодба с 50-годишния водач да ги транспорти от Горни Лом до Владимирово и назад - против възнаграждение. На връщане, на ул. "Климент Охридски " в Монтана зародил спор сред лидера и 43-годишния пасажер, след което пристрастеностите се разгорещили и пасажерът налетял на пердах. Агресивният мъж нанесъл удари в региона на лицето и тялото на лидера, скъсал ризата му и я взел дружно с намиращото се в джоба й портмоне със сумата от 65 лева
Полицейските чиновници открили тримата пасажери от Видин в региона на автогара Монтана. Отнетите движимости са върнати на лидера на лекия автомобил. 43-годишният пасажер от село Горни Лом, престъпно проявен, е арестуван в районното полицейско ръководство в Монтана за период до 24 часа.
По случая е формирано досъдебно произвеждане.

*снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР