Люис Хамилтън също има своите слабости, но другите пилоти не

...
Люис Хамилтън също има своите слабости, но другите пилоти не
Коментари Харесай

Алонсо: Хамилтън има слабости, но все още никой не ги забелязва

Люис Хамилтън също има своите недостатъци, само че другите водачи не ги употребяват. Това счита двукратният първенец във Формула 1 Фернандо Алонсо. Пилотът на Мерцедес към този момент има шест трофеи в кариерата си, като 5 от тях завоюва за последните 6 години.

В множеството случаи британецът разполагаше и с най-хубавата кола, само че се оправи със съотборниците си, като се изключи 2016 година Тогава короната сграбчи Нико Розберг. През 2017 и 2018 година пък Ферари имаше доста мощна кола, само че Люис съумя да надделее, допускайки по-малко неточности.

„ Хамилтън е направил крачка напред, сподели Алонсо пред F1 Racing. – Станал е по-конкурентоспособен, по-подготвен. Все още има някои недостатъци, които още не се виждат. Никой не ги употребява. Той е покачил равнището през последните години. Особено през 2019 година, когато колата му не беше по този начин преобладаваща.

Ако не може да завоюва, постоянно е доста покрай челото– не 20 секунди обратно. А по този начин се случва с Валтери. В уикенд, когато колата не е толкоз конкурентна, Ботас е пети или шести, на минута закъснение. Но Люис не. Ако проучваме сезоните му, постоянно има сходна наклонност. Той стартира годината постепенно, само че никой не се възползва от това.

Ще бъде хубаво да се състезавам против него в същинска борба. Когато имаш добър пакет, а другите катастрофират и ти усилваш преднината си, всичко наподобява умерено. Но в случай че си 1 или 10 точки обратно, напрежението е друго. Грешките са разнообразни и радио връзката също. Трябва да го забележим, когато е подложен напрегнат. “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР