Люис Хамилтън даде най-добро време в първата свободна тренировка за

...
Люис Хамилтън даде най-добро време в първата свободна тренировка за
Коментари Харесай

Люис Хамилтън най-бърз в първата тренировка в Бахрейн

Люис Хамилтън даде най-хубаво време в първата свободна подготовка за неделната " Гран при " на Бахрейн.

Седемкратният към този момент международен първенец завъртя най-бързата си обиколка на пистата " Сахир " за време от 1:29.033 минути.

Валтери Ботас също с Мерцедес остана втори с закъснение от 449 хилядни от водача. Хамилтън и Ботас минаха сериозен брой тестови километри в първата сесия, записвайки по 40 обиколки всеки. Това е съвсем едно цялостно съревнование, тъй като " Гран При " на Бахрейн в неделя ще бъде 57 обиколки.

Трети приключи мексиканският водач на Рейсинг Пойнт Серхио Перес, който към момента няма тим за следващата година, макар мощното си показване през тази година и подиума в последното съревнование.

Лидерът на Ред Бул Макс Верстапен и съотборникът му Александър Албън дадоха надлежно шесто и седмо време, а сред тях и тримата водачи четвърти и пети се класираха испанският водач на Макларън Карлос Сайнс и французинът Пиер Гасли от Алфа Таури.

Ферари разочарова за следващ път и двамата водачи на Скудерия Шарл Леклер и Себастиан Фетел останаха надлежно 11-и и 12-и на секунда и половина закъснение от водача.
 Мик Шумахер може да подпише с Хаас
Мик Шумахер може да подпише с Хаас

Германецът води в класирането във Формула 2
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР