Любовта тупти в сърцето на февруари, изпълнен с красиви емоции,

...
Любовта тупти в сърцето на февруари, изпълнен с красиви емоции,
Коментари Харесай

Изкуството да подаряваш и подаръкът като изкуство ♥ UNIVERSE by Metanoa de la Rose

Любовта тупти в сърцето на февруари, изпълнен с красиви страсти, празници и дарове. Всеки подарък носи свое обръщение, всяко предпочитание търси своето сбъдновение, всяка жена чака изненада не по-голяма от сърцето на обичания и не по-малка от цялата Вселена. Едно благоухание, наситено с блян, фантазии и пристрастеност, следва нежните й извивки и прелъстява с лекотата на ефира.

„ Парфюмът разкрива за дамата повече, в сравнение с нейният почерк ”
♥ Кристиан ДИОР

Историята на парфюма е остаряла колкото света. От благоуханните треви и смоли, които античните египтяни изгаряли, с цел да измолят благоразположението на боговете до наши дни, когато сътворяването на ароматната омайност е същинско изкуство. Клод Дебюси вярвал, че изкуството е най-голямата илюзия, единствената, която основава същински страсти, а когато й се отдадем, заблудата се трансформира във чудо. Вълшебно е и уханието на едно неизмеримо произведение на изкуството – парфюмът UNIVERSE by Metanoa de la Rose (Лимитирана серия). След като ви разкри какъв е ароматът на Черната роза, Метаноа реши да ви разкаже и историята на цялата Вселена, изпълнена с уханието на любовта.

„ Ти си цялата Вселена и не ти живееш в света, а светът живее в теб. ” 
♥ Анджело КАРОЛИ

Един от най-талантливите основатели на аромати, Анджело Кароли, създаде за Метаноа лимитирана серия парфюми с аромата на Вселената, а всяка неповторима сфера е сътворена с магичната техника на духаното стъкло от майсторката Анастасия Андреева. Двамата основават приказната Вселена на UNIVERSE by Metanoa de la Rose, парфюмът, композиран с нотите на живота. Експлозия от сини мечтания, страсти и прашинки, окъпани в слънчеви лъчи, танцуват своя чудноват танц и канят въображението да открие своята Вселена във всяко стъклено кълбо. Малката Синя точица, нашият дом, се преражда като Феникс от пепелта, с цел да блесне с цялото си величие и хубост. Изкуството събира букет от звезди, ухания и музиката на душата, с цел да ни подари едно малко знамение, изтънчено сътворено.

„ Музиката на душата може да бъде чута от Вселената ”
♥ Лао ДЗЪ

Овалните мини светове на, родени от горещо стъкло са прорязани от плуващ в пространството акцент от мед, съвсем като блестящ спътник-вестител. За основаването на всяка сфера е употребявано „ Dichroic glass’’ – стъкло, което разкрива многоцветната палитра на дъгата съгласно светлината.

Анастасия Андреева е трето потомство актьор, ваятел, който работи с горещо стъкло и единствената жена в България, която твори и преподава тази техника за обработка във Висши образователни заведения. Стъклото за нея е магичен материал, а изкуството - загадка на въображението, за което един живот не стига да бъде разгадана. Metanoa de la Rose се трансформира във ентусиазъм, което ражда изкуство на възторга. „ В моето схващане стъклото е като 12-те ноти, по този начин елементарни по своето звучене независимо, които в ръцете на създателя се трансформират в „ Четири сезона ” или „ Лунната соната ”. Имам стъкло, имам цветове – и сътворих за вас цялата Вселена ”, споделя Анастасия Андреева.

Едно Ухание - не по-голямо от сърцето на Човека и не по-малко от Вселената. И изкуство, което живее във Вечността. Подарете я.

Снимки: Metanoa de la Rose

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР