Любовта не е шега, някои обаче мислят друго. Астролозите споделят

...
Любовта не е шега, някои обаче мислят друго. Астролозите споделят
Коментари Харесай

Зодиите и любовта

Любовта не е смешка, някои обаче мислят друго. Астролозите споделят кое пречи на зодиакалните знаци по пътя към персоналното им благополучие.
Овен
Твърде бързите Овни са първенци в късите романи. Тяхното едва място е импулсивността. „ Направи го първо, след това намерения “ - с този метод няма да стигнеш надалеч.
Телец
Бизнес насочените Телци стоят крепко на краката и са лишени от илюзии. Което също не постоянно е добре. За построяването на хармонични взаимоотношения и реализирането на любовта Телецът е усложнен от това, че са толкоз земни. Плюс - в някои случаи - манията за пари.
Близнаци
Просто би трябвало да сте малко по-сериозни във връзката си и всичко ще се получи. И по този начин... Замайването на Близнаците първоначално очарова сътрудниците, които бъркат това качество с лекотата. Това, обаче, не е задоволително.
Рак
Любовта на Рака от време на време е патологична. Те влагат в връзки без диря, обичат без да жалят старания. Раците мъчно управляват възприятията си и в случай че нещо се обърка, те губят главата си. Те би трябвало да научат добре познатото предписание: „ Ако обичаш - пусни “.
Дева
Девите от време на време са прекомерно деликатни в проявяването на усеща, те забавят развиването на връзките. Но в случай че въпреки всичко се предадат на пристрастеностите, те могат да отидат в другата прекаленост. Прекалената жертва се трансформира в тежък товар както за самите Девици, по този начин и за колегата им, който се усеща принудително изтласкан на фундамент. Всичко това не въздейства на връзката по най-хубавия метод.
Лъв
Лъвовете, които са охолно възнаградени със суетност и горделивост, имат неочакван шанс във връзките. Парадоксално, само че те знаят по какъв начин да съчетават любовта към себе си и към различен човек.
Везни
Определено е грях да се оплаквате от Везни. И всичко това с помощта на способността им да гасят споровете. Везните са послушни, само че това не значи, че са лишени от темперамент. Просто Везните освен желаят да бъдат щастливи, само че и знаят по какъв начин.
Скорпион
От любовта до омразата има единствено една стъпка, само че при Скорпион това разстояние е още по-малко. Тяхната грижовност може внезапно да бъде сменено от нервност, а ползата им към делата на колегата им може да се трансформира в равнодушие.
Стрелец
Стрелците също имат шанс в любовта, само че им липсва успокоение. Винаги бързат някъде, подвигат звук, забавляват се, уреждат безкрайни празници и изненади за своите близки. От този ураган може да ви заболи главата.
Козирог
С несъразмерната самостоятелност Козирозите могат да изплашат и да попречат на персоналното си благополучие. Тези, които опознаят Козирога по-добре, ще схванат, че и те желаят да бъдат обичани. И прословутата самостоятелност по никакъв метод не пречи на това. 
Водолей
Водолеят цени свободата под всякаква форма. Това не значи, че на Водолеите не може да се има вяра и са способни на измяна. А компромис, отказване от себе си в персоналното пространство и дарба да прави каквото желае, защото за Водолея това е еднакво на затвор.
Риби
Рибите постоянно избират отровен обект на любовта, мъчат се с него до последно, отказвайки да признаят очевидното. И когато връзката свърши, за този срив е упрекнат целият свят.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР