Любовта намира път към нас по най-неочаквани начини, а понякога

...
Любовта намира път към нас по най-неочаквани начини, а понякога
Коментари Харесай

3-те зодии, които ще срещнат ЛЮБОВТА през април

Любовта намира път към нас по най-неочаквани способи, а от време на време и в не напълно подобаващи условия. И защото този вихър от страсти в никакъв случай не пита, ето кои зодии ще бъдат връхлетени от него.
Близнаци
Близък до вас човек ще се трансформира от другар в нова обич. И двамата ще бъдете разочаровани от някого и шерването на тези страсти ще ви сближи по невероятен метод. В началото всичко ще стартира почтено, само че връзката в обществените мрежи ще се задълбочи и към края на месеца може да има физическо развиване на напълно ново равнище.
Рак
Чувствате се самотни и като че ли имате мощна прочувствена потребност от човек до себе си. Който търси - намира, са споделили хората. Вие добре знаете, че ви е време за нова обич, тъй като каквото и да ви е отдалечавало от тази цел, към този момент е в историята. Е, тъкмо това ви и чака.
Стрелец
Приятелите все ви споделят, че ви е време за по-сериозните стъпки в живота. Макар и на смешка, тези думи като че ли ви „ влизат под кожата ”, тъй като в последна сметка не всичко в този живот зависи от вас. И въпреки всичко, ориста си знае работата. Всичко в живота ви ще се развие толкоз бързо, че една щура пролетна случка ще се трансформира в нещо доста повече.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР