Любовта между Галин и 16-годишната му колежка Десита пламнала покрай

...
Любовта между Галин и 16-годишната му колежка Десита пламнала покрай
Коментари Харесай

Галин заби 16-годишна, обещава й музикална кариера

Любовта сред Галин и 16-годишната му колежка Десита пламнала около взаимното им парче Texas Place и към този момент е единствено платонична, настояват техни сътрудници, представени от "Телеграф ".

Галин разруши сърцата на фенките си с последните фотоси, които показа в обществените мрежи. Въпреки упоритите клюки, че артистът си пада единствено и само по мъже, осведомени издават, че връзките му с дребната хубавица са освен професионални и още по време на фотосите искрата сред тях пламнала. За Десита към момента не се знае нищо в светските среди, с изключение на, че е ученика.

Преди дни Галин качи общи фотоси в инстаграм и написа, че тя е неговото изобретение, а почитателите означиха, че двамата са хубава двойка. Приятели на артиста споделят, че той бил толкоз влюбен в новата си възлюбена и й обещавал блестяща кариера.



16-годината госпожица е първият реализатор, който Галин ще продуцира. От години се спекулира със половата ориентировка на Галин, само че той изрично отхвърля, че има увлечение към личния си пол, написа изданието.

Очевидно в този момент желае да потвърди, че има нова жена в живота си.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР