Любовта им в повечето случаи е обречена на провалДвойките от

...
Любовта им в повечето случаи е обречена на провалДвойките от
Коментари Харесай

Двойките от кои зодии не могат да останат за дълго време заедно?

Любовта им в множеството случаи е обречена на неуспех

Двойките от избрани зодии не могат да изградят мощен съюз. Въпреки че първоначално те не обръщат внимание на несъвместимостта на характерите си, любовта им е обречена на неуспех, написа

Телец и Овен

Тези зодии мъчно вършат взаимни отстъпки. Овните са привикнали да преобладават, а на Телците им липсват страсти. В резултат на това никой няма да е подготвен да се откаже от желанията си поради другия.

Рак и Везни

В този съюз казусът е в комбинацията от ритми. Везните смятат, че е прекомерно скучно да прекарват цялото време с половинката си. Раците не са удовлетворени от това и поставят завършек на връзката си.

Близнаци и Козирог

Близнаци и Козирог - те като че ли живеят на разнообразни планети. Консервативните Козирози се плашат от безумните действия на представителите на въздушната буря. Дори по време на запознанството тези два знака надали ще изпитват благосклонност един към различен.

Лъв и Дева

Този съюз няма бъдеще поради другите темпераменти на двете зодии. Девата няма да оправдае упованията на Лъва. Представителите на тези зодии бързо ще схванат, че не са един за различен.

Стрелец и Скорпион

Стрелец и Скорпион - това, което ще ги раздели, са другите цели. Първоначално връзката им ще бъде построена върху пристрастеност и интерес, само че скоро сътрудниците ще осъзнаят, че техният съюз е жертван. Стрелецът не схваща земността на Скорпиона.

Водолей и Риби

Рибите непрекъснато изискват утвърждение, само че Водолеите не са подготвени да го дадат. Те са прекомерно отнесени и непрекъснато са в своя дребен свят. В резултат на това връзката им бързо ще завърши.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР