Любовният живот на Хайди Клум със сигурност вълнува много от

...
Любовният живот на Хайди Клум със сигурност вълнува много от
Коментари Харесай

Казали ли са си завинаги да Хайди Клум и Том Каулиц

Любовният живот на Хайди Клум сигурно вълнува доста от почитателите ѝ. Очевидно обаче самата Хайди пък не желае да се знае всичко за връзката ѝ с Том Каулиц, в това число, че ѝ е брачен партньор от известно време.

Или най-малко по този начин настояват редица непознати издания. Според TMZ 46-годишната Хайди Клум е сключила брак за трети път на загадка гала с 29-годишния музикант Том Каулиц, за който се сгоди по Коледа.

Според редица таблоидни издания церемонията се е провела преди пет месеца, само че двамата са решили да запазят брака си в загадка, най-малко за известно време.
 Снимка 433758

Двамата излизат от 2018 година и от този момент са обект на редица мнения, най-много поради огромната им разлика във възрастта.

" Хората непрекъснато ми желаят пояснение за това, че приятелят ми е по-млад от мен. Изобщо не приписвам значение на това. ", нееднократно е казвала моделът по време на разнообразни изявленията.

Нито Хайди, нито Том обаче към момента са удостоверили или отрекли информацията, че към този момент са брачен партньор и брачна половинка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР