Любовният хороскоп може да ни помогне да обърнем внимание на

...
Любовният хороскоп може да ни помогне да обърнем внимание на
Коментари Харесай

Най-точният любовен хороскоп за тази седмица

Любовният хороскоп може да ни помогне да обърнем внимание на интервалите на нараснала вълнуваща сила и опциите за нова връзка. Хороскопът може да ни насочи към подобаващия миг за среща или самопризнание на възприятията, които ни вълнуват. Да забележим какво са ни подготвили звездите тази седмица в любовен проект...

Овен
Седмицата стартира много интензивно за вас, скъпи Овни. Специални срещи, доста страсти, изобщо - звездопад от страсти. Отворете сърцето си и престанете да бъдете толкоз мнителни.

Телец
Скъпи Телци, знам, че не обичате да се втурвате с главата напред, само че тъкмо в този момент е назрял моментът за смяна. Промяна на мисленето и смяна на статуса ви... Живейте, обичайте, следвайте сърцето и интуцията си. Те няма да ви излъжат.

Близнаци
Близнаци, в последно време звездите ви изпращат единствено работни задължения. А вие жадувате за обич. Е, тя, идва. Голямата обич, която от дълго време ви заобикаля, а астролозите непрекъснато ви предсказват, е съвсем зад ъгъла. Огледайте се. Толкова е близо, а вие някак я игнорирате.



Рак
Скъпи Раци, животът ви стартира безусловно да изригва като вулкан - страсти, доста страсти има в душата ви. И всички те са хубави. Хубавото на този миг е, че и времето е с вас. Стягайте раницата - пътешествието ви стартира. Седмицата ви носи доста обич и нещо доста, но доста особено.

Лъв
Скъпи Лъвове, постанова се да започнете още веднъж. Да извършите оценка на обстановката, да поотупате самочувствието си и да продължите напред. А мотиви за наслада тази седмица ще имате в действителност доста. И обич ще има. Там, където минимум я очаквате.

Дева
Скъпи Деви, може би не си давате сметка, че самотата малко ви поомръзнала. Ами оставете я зад тила си. Направете един компромис. Усмихнете се и ето на - любовта към този момент грее в душата ви. Очаква ви страхотна прочувствена седмица.

Везни
Скъпи Везни, това е вашето лято. Гответе се за специфични прекарвания. И за доста срещи, споделени моменти, романтика. Няма потребност да вършиме нищо. Другият самичък прави цялата работа. А вие обичате да ви глезят, нали?

Скорпион
Скъпи Скорпиони, умерено. Никой няма да наруши персоналното ви пространство, нито ще ви скапе спокойствието. Но промени ще има. И то доста прочувствени. Ще има обич, и обвързване. Бъдете деликатни с новите връзки. Понякога външността лъже.

Стрелец
Скъпи Стрелци, вие сте безспорните отличници на любовния фронт. Изисквате, само че и давате. И това е отлично. Защото ще срещнете своята сродна душа. И ще се понесете на крилете на любовта. Точно при започване на седмицата огънят ще възпламени сърцето ви. И няма да спре да гори дълго време.

Козирог
Козирози, нямате ли възприятието, че сте прекомерно спокойни в последно време? Е, пристигнал е моментът за нещо ново, друго, нещо, което да ви посъбуди. Вие още можете да предизвиквате трусове в любовен проект. И тъкмо в този момент ви следва едно огромно. Дръжте се крепко, ще ви поразтърси съществено.

Водолей
Скъпи Водолеи, вие сте доста сантиментални и душата ви ще бъде удовлетворена от протичащото се. Звездите са ви подготвили шумно празненство с фойерверки. Седмицата ви носи ново запознанство, нов човек в сърцето ви и вкъщи.

Риби
Скъпи Риби, вие не обичате да полагате старания, когато не сте подготвени за тях. Но в този момент е друго. Време е да излезете на открито и да видите какво се случва там. Тази седмица ще промени живота ви. Очакват ви страхотни нови срещи и едно вълнуващо пътешестване.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР