Любовните взаимоотношения са сложна територия, която в нито един случай

...
Любовните взаимоотношения са сложна територия, която в нито един случай
Коментари Харесай

Защо много хора остават в токсични връзки?

Любовните взаимоотношения са комплицирана територия, която в нито един случай няма по какъв начин да бъде безусловно безоблачна. Има обаче основна разлика сред здравословната връзка, в която има разлики сред сътрудниците и токсичната връзка. Какво кара толкоз доста хора да остават в токсични връзки, въпреки да не са щастливи?

Първи вид: имате връзка с някого, чувствате, че го познавате напълно и сте мощно свързани с него. Но също по този начин продължавате да усещате себе си разочаровани и неудовлетворени от връзките с този същия човек. Сякаш сте създали всичко допустимо, с цел да подобрите връзката, само че то по този начин и не дава резултати. Не желаете да бъдете сами и се надявате, че в един миг сътрудникът ви ще спре да работи надменно, егоцентрично и контролиращо.

Вариант номер две: Вие сте с колегата си към този момент най-малко година и за това време сте имали безчет интензивни разногласия и мъчителни моменти. Той се е държал жестоко и непримиримо с вас по време на споровете. За сметка на това всичко е наред и се чувствате обичани, когато не спорите. Казвате си, че тези жестоки моменти (думи, действия от страна на колегата ви) са били единствено еднократни и се надявате, че отсега нататък нещата ще бъдат разнообразни.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР