Любовникът на Софи Маринова–Тодор Давидов–Гринго, отбеляза с шумен купон излизането

...
Любовникът на Софи Маринова–Тодор Давидов–Гринго, отбеляза с шумен купон излизането
Коментари Харесай

Гринго празнува с купон свободата

Любовникът на Софи Маринова–Тодор Давидов–Гринго, означи с гръмък ваучър излизането си на независимост.

Той и певицата бяха разграничени дълго време, откакто Гринго се озова зад решетките за рекет.

От края на предходната седмица обичаният на певицата беше пуснат независимост и като свободен човек, Гринго побърза да се покаже в столичните клубове.

Той бе в Студентски град, където певицата имаше присъединяване с ретро шлагери, написа „ България днес”.

„ Предложих му да пристигна с мен, с цел да може малко да разпусне. Условието беше той да почерпи за свободата си цялата компания. Веднага се съгласи и приятелите му бяха удовлетворени, че могат да се забавляват още веднъж с него”, разкрива още Маринова.

Изпълнителката цяла вечер поздравява обичания си, а десетки почитатели на певицата, както и чиновници от личния състав побързали да се снимат с него. И единствено поради наличието на Софи в нощното заведение нито една кокона не посмя да приближи мачото.

Гринго прекара съвсем година в затворническото общежитие в Казичене. Певицата обаче го посрещна още на излизане от там и от този момент са неразделни.

„ Не мога да му се нарадвам, непрекъснато го погалвам. И двамата се държим като млади гаджета. И на двамата ни е доста мъчно да осъзнаем, че свободата му е към този момент действителност и няма какво да ни раздели”, споделя изпълнителката.

Гринго пуснал молба за предварително освобождение още преди два месеца, само че от пандиза все бавели досието му в съда, което забавило и делото. Затова съумял да излезе едвам този месец на открито.

В момента Гринго и Софи мислят за официализиране на връзката си, като вдигнат обилна женитба. „ От две години сме сгодени. Предложи ми в Германия, а аз доста си вардя пръстена, с цел да не го изгубя. Все отново ми е от обичания човек и доста, доста не го показвам”, разкрива още изпълнителката.

„ Ох, още не мога да привикна, че е на независимост. Много съм щастлива”, разкрива фолк звездата.

В момента двамата са неразделни, като Софи държи Гринго да я съпровожда и на другите й участия. Двойката не желае и за секунда да са надалеч един от различен, с цел да няма дълги часове, в които още веднъж да си липсват.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР