Любовната история в риалитито Фермата“ така се заплете и отношенията

...
Любовната история в риалитито Фермата“ така се заплете и отношенията
Коментари Харесай

Викнаха по спешност психолог във „Фермата“

Любовната история в риалитито „ Фермата “ по този начин се заплете и връзките взеха да стават трагични, че в предаването по неотложност бе извикан експерт - психоложката Ани Владимирова влезе в шоуто, за да сдобри влюбената двойка Паулина Ванегас и Краси Джунов , видя HotArena .

Българката с никарагуанска кръв и автомонтьорът не чакаха появяването на Владимирова, чиято процедура и опит са вдъхновявали не една или две телевизионни истории. Паулина и Краси си завоюваха имената Ромео и Жулиета поради флирта си от ден първи в шоуто. Отношенията им са почтени за сюжет на сапунен сериал – дългите им диалози на оградата, разделяща стопанствата на небогати и богати, прераснаха в обятия на паша с животните, а на финала Краси изостави тима си, с цел да е по-близо до силиконовата си муза. След обединяването на двете ферми те споделят едно легло и проекти за бъдещето, а неналичието на секс и подозренията в искреността на нейния Ромео карат Жулиета да става все по-избухлива. Срещата им с Ани Владимирова се случи в стаята на фермера на седмицата, която преди обединяването на небогати и богати се обитаваше от сиромасите.

„ Не се усещам подкрепяна, изключително през днешния ден, като имах кофти ден и ме избраха за аргатин, той не пристигна при мен. Не реагира по никакъв метод. Чувствам се изоставена “, призна хубавицата с плевел полов живот и проблематично детство. „ Аз те питах какво ти е, ти се обърна на другата страна. После я виждам по какъв начин се хили на другите, а мен не ме поглежда, все едно не живея. Тя като се затваря и не споделя с мен, аз се нервирам и почваме да се разминаваме “, съобщи Краси.

По молба на Ани Владимирова двамата взеха по един лист и в долната му част описаха с точки фамилията, в което са израснали. „ При теб има две дами, Паулина. Къде ти е мъжкият престиж? При теб Краси виждам една баба, която носи ролята и на мъж, и на жена, оправя се с всички спорове, което е невероятно за един човек. Още на базово равнище вие нямате явен модел по какъв начин хората живеят в естетика “, съобщи Владимирова. Тя въпреки всичко видя бъдещето им като ярко, откакто съпостави визиите им за фамилията, което желаят да основат – и двамата си бяха поискали по три деца. 

„ Всички дефицити от предишното изясняват проблемите сред вас, само че всички стремежи за бъдещето ви дават вяра, че можете да вървите в една посока “, заключи психоложката.

Минути след раздялата си с Ани Владимирва Паулина и Краси заровиха томахавката между тях с прегръдка. „ Ти вдигаш загради. Ако споделяш с мен, нещата ще се получат, само че в случай че се затваряш и ме избягваш, единствено с цел да ми стане на мен по-зле, няма по какъв начин да стане “, приласка Ромео своята Жулиета.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР