Любовната драма, която вълнува футболния свят в последните дни е ...

Любовната драма, която вълнува футболния свят в последните дни е

Край на драмата! Уанда е в Париж и ще брани семейството си

Любовната драма, която вълнува футболния свят в финалните дни е към своя край. Футболистът на " Пари Сен Жермен " Мауро Икарди и брачната половинка му Уанда Нара още веднъж са дружно. Поне за това загатват изявленията в обществените мрежи.

Преди дни русокоската, която е и управител на играча, се завърна в Париж след няколко дни в Милано. И разгласява фотография със брачна половинка си. " Ще се грижа за своето семейство. И ще го защищавам от леки дами и животът като цяло ". Тя илюстрира своите мисли със фотоси с Мауро Икарди от финалните 3 месеца.

Медиите във Франция и Италия незабавно разтълкуваха-фамилията още веднъж е цяло.

В финалните дни Икарди пропусна мача на своя " Пари Сен Жермен " против " Лайпциг ", с цел да отиде при брачната половинка си и да изгладят нещата. Според таблоидите разлъката сред двамата дошла, откакто Уанда намерила в телефона на Мауро известия от аржентинската актриса и модел Чайна Суарес.
View this post on Instagram

Италиански всекидневник оповестява, че Икарди се появил облян в сълзи на прага на половинката си. Тя била гневна, даже се била свързала с някогашния си брачен партньор и някогашен най-положителен другар на Мауро-Макси Лопес, с цел да му се оплаче от изневярата.
View this post on Instagram

Явно макар че молбите и оправданията на обвинения в невярност Икарди са наистина ли резултат. Очаква се двойката публично да удостовери, че драмата е в предишното им.

Източник: btvnovinite.bg