Любов Костова и физикът Ивайло Славов участват в новия епизод

...
Любов Костова и физикът Ивайло Славов участват в новия епизод
Коментари Харесай

Как нанофизиката ще промени всичко


Любов Костова и физикът Ивайло Славов вземат участие в новия епизод на подкаста на Dir.bg " Trendy ". Чуйте забавния диалог с тях!Тринадесетото издание на ще се организира от 11 до 14 май 2023 година в София Тех Парк и ще бъде хазаин на 120 учени и хиляди посетители и участници. Съдържанието - налични и занимателни събития, които разкриват " по какъв начин чудесата на науката и най-новите изследвания от целия свят обогатяват живота ни, изясняват познатите феномени от всекидневието ни и носят очаквания за бъдещето на човечеството ", съгласно уредниците от фондация " Красива просвета ".

Софийският фестивал на науката е тържество на науката и технологиите, с представяния на водещи български и международни учени, полемики, демонстрации, интерактивни работилници за възпитаници и възрастни, интердисциплинарно показване на взаимоотношението сред просвета и изкуство.

Ивайло Славов споделя и за това, че шоурънърите на сериала " Игра на тронове " сега приготвят нова продукция по литературата на писателя Лиу Цъсин, който ще бъде посетител на фестивала.

Още в подкаста:
Как връзката сред науката, технологиите и изкуството трансформират живота ни? Защо акулите умеят и знаят 1,5 пъти
повече неща от нас индивидите? Как изкуственият разсъдък трансформира изкуствата и демокрацията? Какъв е любовният живот на дървениците? Какво е цифров хуманизъм, съгласно директорката на Виенската библиотека?


Последвайте ни в: - - -

Снимка: iStock by Getty Images, колаж: Петя Александрова, Dir.bg
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg