Любов като по филмите изживяха бившата гимнастичка Цветелина Стоянова и

...
Любов като по филмите изживяха бившата гимнастичка Цветелина Стоянова и
Коментари Харесай

Цвети Стоянова и Мариан Вълев се разделиха

Любов като по филмите изживяха някогашната гимнастичка Цветелина Стоянова и неприятното момче на българското кино Мариан Вълев.

Връзката им стартира при започване на годината, само че влюбените съумяха да я опазят в загадка няколко месеца. А в този момент двамата към този момент са разграничени, написа Марица.

51-годишният артист, който се прочу с ролята на колоритния мафиот Росен Гацов-Куката от кримисериала „ Под прикритие” е с цели 25 лета по-възрастен от някогашната гимнастичка от националния отбор, която през 2016-а направи опит за самоубийство, като за благополучие оцеля. Цяло лято двамата обикаляха дружно из страната и разгласиха фотоси поотделно, само че от едни и същи места. Те съумяха да отскочат и до плажовете на Иракли, а последната им разходка бе до лобното място на Христо Ботев - връх Околчица.



„ Щастието обича тишината”, написа в обществените мрежи Стоянова, с което удостовери, че е щастливо влюбена.

Работни задължения обаче разделиха Куката и Цвети. Заедно с сътрудника си Захари Бахаров екранният разбойник бе в сръбския град Княжевац, с цел да се снимат в балканския екшън сериал „ Южен вятър”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР