Любослав Пенев е новият старши треньор на Хебър Пазарджик, обявиха

...
Любослав Пенев е новият старши треньор на Хебър Пазарджик, обявиха
Коментари Харесай

Любослав Пенев е новият старши треньор на Хебър Пазарджик

Любослав Пенев е новият старши треньор на Хебър Пазарджик, оповестиха от клуба. Той заменя Владимир Манчев, който бе освободен от поста през вчерашния ден.

За последно Пенев бе отпред на ЦСКА 1948, само че през зимната пауза напусна клуба. В треньорската си кариера именитият голмайстор е водил още тимовете на ЦСКА, Царско село, Ботев Пловдив, Литекс, както и дублиращия тим на Валенсия.

Пенев бе показан публично през днешния ден в Община Пазарджик. Той ще направи дебют отпред на Хебър в дуела против Черно море на 9 април.

Новият треньор ще има за задача да избави Хебър от изпадане. Тимът е на предпоследното 15-о място с 16 точки.

“Шансовете за оцеляване са положителни. За мен това е съществено предизвикателство, само че аз обичам такива неща. С общи старания на всички би трябвало да дадем оптималното, с цел да реализираме тази цел. Тя е една - оставане в елита. Оптимист съм, имаме сили, само че ни би трябвало работа. С мен ще има двама помощници - Ради Здравков и Наско Стоилов. Треньорът на вратарите остава, кондицинонния треньор остава. При тренировката ще се срещна с всички момчета. Аз познавам базата и тя ще продължава да се разраства. Школата също е значима. Тя е една промишленост. Те ще са капацитетът, който чака един тим. Ще има две контроли по време на паузата - събота Миньор и Локо (Пловдив) другата събота. Аз съм придирчив треньор, само че нищо ужасно няма. Всичко стъпва на база дисциплинираност и доста работа. Нямам никакви терзания, аз съм самоуверен човек. Мисля, че имам положителни визии за футбола ”, сподели Пенев.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР