Любопитно Звездите, които остаряват като катедрали Вижте кои са прекрасните

...
Любопитно Звездите, които остаряват като катедрали Вижте кои са прекрасните
Коментари Харесай

Звездите, които остаряват като катедрали

Любопитно Звездите, които остаряват като катедрали Вижте кои са прелестните хора, които наподобява необикновено за годините си 1 юни 2020, 06:53  Отбелязваме Международния ден на детето
Отбелязваме Международния ден на детето
 Кой от кралското семейство обича да танцува?
Кой от кралското семейство обича да танцува?
 Как да планираме първата си отмора след пандемията
Как да планираме първата си отмора след пандемията
 7 милиардери, които избраха да карат евтини коли
7 милиардери, които избраха да карат евтини коли
 Холивудските звезди, които станаха майки след 40
Холивудските звезди, които станаха майки след 40
 Днес имен ден имат всички с хубавите имена...
Днес имен ден имат всички с хубавите имена...
 Тези неща в никакъв случай НЕ слагайте в микровълновата печка
Тези неща в никакъв случай НЕ слагайте в микровълновата печка
 Нийм: Билката-чудо на Аюрведа
Нийм: Билката-чудо на Аюрведа

секи си мечтае да остарява като катедрала, а белезите на времето да са малко. Не всеки човек има този късмет, само че има и такива, които не престават да наподобяват повече от прелестно, даже когато са на избрана възраст.

Доказателство в това отношение са редица известни хора от света на изкуството.

Ще си кажете, че те наподобяват по този начин, с помощта на парите и метода си на живот, само че би трябвало да се съгласите, че не всички звезди наподобяват отлично след избрана възраст. Някои залагат на пластични интервенции, които... меко казано ги унищожават, споделя Vbox7 в канала си "Stars News ".

ВИЖТЕ 5 ХРАНИ, КОИТО БОРЯТ ОСТАРЯВАНЕТО И ПОДРОБНОСТИ ЗА ТЯХ В ГАЛЕРИЯТА

Не за тях ще ви описваме през днешния ден, а за други прелестни хора, които наподобява необикновено за годините си.

Сред тези звезди е иконата – София Лорен . 85-годишната актриса ни изумява и до през днешния ден с хубост, прелест и необикновено възприятие за комизъм, което евентуално е една от тайните за положителния външен тип.

Актрисата продължава да работи по нови планове. Макар и не толкоз постоянно, както при започване на кариерата си, София сортира деликатно функциите и изявите си. Тази година следва на екрана на една от огромните стрийминг платформи да изгрее самата Лорен. Филмът е дело на режисьора Едуардо Понти, наследник на актрисата. Лентата носи заглавието „ Животът пред нас “ и в него се споделя за жена, претърпяла холокоста. Тя се сприятелява с 12-годишно момче от Сомалия. Филмът е по книгата на Ромен Гари.
 София Лорен
Джилиън Андерсън е друга известна дама, която наподобява необикновено. 51-годишната актриса е безапелационна в следното:

"Човек би трябвало да одобри процеса на остаряване и възрастта си, което е мъчно ". Тя е жена, която остарява с достолепие и не крие годините си.
 Джилиън Андерсън
"Мисля че в Европа, като цяло, битува визията, че дамите, които остаряват естествено, могат да бъдат красиви. Не съм сигурна, че разбиранията в Америка и по-специално - в Лос Анджелис, са такива. Смятам, че това е минус, както и бръчките са минус ", разяснява преди време Андерсън в свое изявление.

Актрисата продължава да работи. Стана ясно, че ще изиграе Маргарет Тачър в историческия сериал на „ Нетфликс “ за живота на кралица Елизабет II - "Короната ". Новият сезон с присъединяване на Джилиън се чака тази година, само че към момента няма публична дата.

София Вергара – огнена, пламенна и постоянно красива.

47-годишната актриса се разва на чудесна кариера, семейство и прелестен външен тип. Тя постоянно съумява да подчертае естествените си извивки, а блестящата кожа на актрисата, е като най-красивото допълнение към всяка визия на звездата.
 София Вергара Звезди, които остаряват като катедрали  София Вергара  София Вергара  София Вергара  Джилиън Андерсън

По тематиката  Откриха по какъв начин остаряваме, не е последователно Откриха по какъв начин остаряваме, не е последователно  Навиците, които ще ни запазят по-дълго млади Навиците, които ще ни запазят по-дълго млади  Това са храните на младостта Това са храните на младостта  Учени откриха съставна част, която подмладява клетките Учени откриха съставна част, която подмладява клетките

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Източник: звезди .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  10 девойки пребиха своя съученичка в Южния парк 10 девойки пребиха своя съученичка в Южния парк  Борисов: Сменяме Живков, Цветанов ще си направи собствен план Борисов: Сменяме Живков, Цветанов ще си направи собствен план  Историческо: Историческо: " Дракон " се скачи с Международната галактическа станция  <br> Тръмп назова Г-7 остаряла, кани Русия и още 3 страни <br>
Тръмп назова Г-7 остаряла, кани Русия и още 3 страни
Последни  София Лорен Звездите, които остаряват като катедрали  <p>Когато Индия се надигна против английската корона</p> Когато Индия се надигна против английската корона  ИТ колосите с послания срещу расизма ИТ колосите с послания срещу расизма  Над 48 000 зрелостници се явяват на матура по БЕЛ Над 48 000 зрелостници се явяват на матура по БЕЛ  Отбелязваме Международния ден на детето Отбелязваме Международния ден на детето  Красимир Живков и Атанас Бобоков остават в ареста Красимир Живков и Атанас Бобоков остават в ареста  Renault 5 Turbo, рали Студени досиета: „ горещи” с централно...  С какво време посрещаме юни С какво време посрещаме юни  <p>Почина Христо Явашев - Кристо</p> Почина Христо Явашев - Кристо  Атанас Бобоков сподели от кое място е взел имената и сумите от бележката Атанас Бобоков сподели от кое място е взел имената и сумите от...  Кой от кралското семейство обича да танцува? Кой от кралското семейство обича да танцува?  10 девойки пребиха своя съученичка в Южния парк 10 девойки пребиха своя съученичка в Южния парк  Живков: Не познавам тези хора от група, към която ме причисляват Живков: Не познавам тези хора от група, към която ме...  Разследване: Полицаи от другата страна на закона Разследване: Полицаи от другата страна на закона  Валери Симеонов Симеонов за олигарсите, изригна отново и против bTV  Васил Найденов: Имало е моменти, в които съм желал да кажа „ Край ” Васил Найденов: Имало е моменти, в които съм желал да...  Хидроксихлорохин: Помага ли против ковид, или не Хидроксихлорохин: Помага ли против ковид, или не  Васил Велев: Данъчната система сподели висока успеваемост повече от 10 година Васил Велев: Данъчната система сподели висока...  Историческо: Историческо: " Дракон " се скачи с Международната...  <p>Тръмп назова Г-7 остаряла, кани&nbsp;Русия и още 3 държави</p> Тръмп назова Г-7 остаряла, кани Русия и още 3... Всичко от през днешния ден Виц на деня Обява в бар: " Поради потребността от обществено разграничаване барът работи с 1/3 от опциите си. Затова, най-учтиво молим, тези, които не могат да пият за… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Историческо: Историческо: " Дракон " се скачи с Международната галактическа станция  Германски доктор: Германски доктор: " Вирус-убиец? Живейте си живота! "  Вижте вилата на проверяван зам.-министър (видео и снимки) Вижте вилата на проверяван зам.-министър (видео и снимки)  Радев: Вече знаем цифрите, България ще вземе 15 милиарда евро Радев: Вече знаем цифрите, България ще вземе 15 милиарда евро  Колко години приблизително от живота на болния лишава COVID-19? Колко години приблизително от живота на болния лишава COVID-19?  Турция сътвори военна зона край границата с България Турция сътвори военна зона край границата с България Водещи вести  Красимир Живков и Атанас Бобоков остават в ареста Красимир Живков и Атанас Бобоков остават в ареста  Над 48 000 зрелостници се явяват на матура по БЕЛ Над 48 000 зрелостници се явяват на матура по БЕЛ  С какво време посрещаме юни С какво време посрещаме юни  Атанас Бобоков сподели от кое място е взел имената и сумите от бележката Атанас Бобоков сподели от кое място е взел имената и сумите от бележката  ИТ колосите с послания срещу расизма ИТ колосите с послания срещу расизма  <p>Почина Христо Явашев - Кристо</p> Почина световноизвестният художник Христо Явашев - Кристо  Разследване: Полицаи от другата страна на закона Разследване: Полицаи от другата страна на закона Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР