Любопитно Янина Кашева: Доктор Кръстева премина границата на възможностите си

...
Любопитно Янина Кашева: Доктор Кръстева премина границата на възможностите си
Коментари Харесай

Янина Кашева: Доктор Кръстева премина границата на възможностите си

Любопитно Янина Кашева: Доктор Кръстева мина границата на опциите си Ще изберат ли лекарите пътя на любовта и прошката – феновете ще научат на финала на следващия ден вечер, от 20:00ч. по NOVA  Александра Грамова 22 май 2019, 15:36
октор Кръстева дава прекалено много на другите и в един миг това й се отрази. Когато минем границата на опциите си, стигаме до спешна обстановка “, описа актрисата Янина Кашева в "На Кафе ", броени часове откакто лекар Кръстева получи инсулт в предходния епизод на най-успешния български медицински сериал. „ Щастлива съм, че героинята се развива толкоз забавно. Предизвикателството пред този облик стоеше през цялото време – още с размяната на двете деца и появилата се взаимозависимост “, добави тя. Една от огромните тематики за лекар Кръстева в „ Откраднат живот: Любовта лекува “ е точно любовта в зрелост, която героинята срещна в лицето на професор Цонев. Дали ще успее да се оправи с рецесията и по какъв начин ще продължи историята със сродната й душа – феновете ще схванат по време на огромния край, на следващия ден вечер от 20:00ч. по NOVA.

Иновативен способ за лекуване ще бъде прибавен на лекар Кръстева в идния епизод на хитовия сериал довечера. Доктор Грънчарова и лекар Огнянова ще се изправят една против друга в най-голямата борба – за попечителството на бебето Диана. В комплицираната обстановка ще бъде забъркан и лекар Табаков, който ще се изправи пред морална алтернатива в укриването на своята роля в историята. Доктор Карагьозов и Дарина ще имат нов конфликт, а Пепе ще се окаже несъзнателен очевидец. Ще се промени ли отношението на детето към неговия татко? Ще бъде ли ракрита тайната на лекар Табаков и какво ще се случи с лекар Кръстева ще научите по време на финалите епизоди на „ Откраднат живот: Любовта лекува “.

Не пропускайте идния епизод довечера и дълго чакания край на „ Откраднат живот: Любовта лекува “ на следващия ден вечер от 20:00ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР