Любопитно видео от скандал между Кристиано Роналдо и Хуан Куадрадо

...
Любопитно видео от скандал между Кристиано Роналдо и Хуан Куадрадо
Коментари Харесай

Появиха се кадри от гнева на Роналдо в съблекалнята на Юве при срамно отпадане

Любопитно видео от скандал сред Кристиано Роналдо и Хуан Куадрадо се появи в документалния филм "Всичко или нищо: Ювентус ". В него се вижда по какъв начин португалецът беснее на полувремето на мача с Порто в Шампионската лига, когато "бианконерите " губят с 0:1. Той подлага на критика съотборниците си, само че и колумбиецът не му остава задължен.

Роналдо крещи: "Трябва да работим повече. Какво по дяволите! Нищо не играем! Нищо! "

Куадрадо в началото се пробва да го успокои: "Не се притеснявай ".

Роналдо: "Играем като ла..на, както постоянно! "

Куадрадо: "Ти трябда да бъдеш образец за останалите ".

Роналдо: "Включвам и себе си. Трябва да си споделяме истината, играем като ла..на. Това е Шампионската лига, би трябвало да демонстрираме повече самочувствие ".

Тогава се намесва треньорът Андреа Пирло, който успокоява пристрастеностите с думите: "Достатъчно, хайде. Достатъчно, Кри. Достатъчно, Хуан. Трябва да останем спокойни. Нека имаме дух, само че без да спорим между тях, а да покажем, че желаеме успеха ".

Този скандал очевидно е имал някакъв резултат, защото Ювентус въпреки всичко завоюва мача с 3:2, само че това се оказа незадоволително и тимът отпадна от шампионата, а Роналдо е показан по какъв начин плаче след мача. 36-годишният нападател реши да се завърне в Манчестър Юнайтед през лятото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР