Любопитно Столетник получи 70 000 валентинки 104 – годишният ветеран

...
Любопитно Столетник получи 70 000 валентинки 104 – годишният ветеран
Коментари Харесай

Столетник получи 70 000 валентинки

Любопитно Столетник получи 70 000 валентинки 104 – годишният деец от Втората международна война се радва на огромно внимание от всички краища на света  Ирина Илиева 12 февруари 2020, 11:12  Столетник получи 70 000 валентинки Източник: Getty Images/Guliver
лизо 70 000 картички за Св. Валентин са запълнили стаята на Уилям Уайт, деец с медал "Пурпурно сърце " от Втората международна война, заяви Ройтерс.

Уайт, който е на 104 година, за пръв път ще посрещне Деня на влюбените с толкоз внимание и благопожелания от целия свят.

Валентинките, които са адресирани до Уилям в старческия дом в Стоктън, щата Калифорния, идват след акция в обществените мрежи на негов комшия, който помолил близки и непознати да изпращат картички, с цел да почетат Уайт.

https://t.co/mmGn4wg6b4 Yes, we should honor our vets! #love
— Laura Loveland (@cooltalllady) February 11, 2020
Първоначално концепцията била да се активизират хора, с цел да получи Уайт по една картичка за всяка изживяна година. Резултатът обаче надминал всички упования.

Седемдесетте хиляди картички пристигнали от съвсем всички щати на Съединени американски щати и няколко непознати страни.

Праправнучката на ветерана Абигейл, която е на девет години, му донесла десетки валентинки от съучениците си, част от които били украсени с американския байрак.

Some 70,000 Valentines sent to 104-year-old in tribute to military veterans https://t.co/SNUcGU2Of7 pic.twitter.com/ypCCr9In1R
— Ottawa Citizen (@OttawaCitizen) February 11, 2020
"Това е фантастично ", възкликва Уайт, който е ограден от кашони, цялостни с картички. Валентинките са толкоз доста, че фамилията на Уайт набрало доброволци, които да разпечатват пратките и да четат на възрастния мъж благопожеланията.

Уайт е служил 35 години в армията на Съединени американски щати, а през Втората международна война бил ранен при Иво Джима.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Ирина Илиева Източник: валентинки деец войник
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР