Любопитно Сбъдната мечта в предстоящия епизод на Ягодова луна“ по

...
Любопитно Сбъдната мечта в предстоящия епизод на Ягодова луна“ по
Коментари Харесай

Сбъдната мечта в предстоящия епизод на „Ягодова луна“ по NOVA

Любопитно Сбъдната фантазия в идния епизод на „ Ягодова луна “ по NOVA Рая получава мечтаната опция за изява като актриса 16 март 2020, 10:20
идния епизод на „ Ягодова луна “ във вторник от 22:00 ч. по NOVA феновете ще станат очевидци на първия триумф на Рая (Радина Боршош) в актьорското занятие. По време на актьорския курс, преподавателят, в чиято роля ще влезе шоуменът Къци Вапцаров, ще показа на студентите известния режисьор Иван Зарков, който търси артисти за новия си план. В ролята на нашумелия кино деятел ще се превъплъти познатият на джаз почитателите у нас Петър Димитров.

Рая ще получи ролята и това ще я направи доста щастлива, само че за малко. Срещата с продуцента на бъдещия филм по никакъв начин няма да бъде приятна, тъй като ще докара до нови конфликти и напрежение сред героите. В спора ще се замесят татко ѝ Любо (Асен Блатечки) и пожарникарят Георги (Александър Сано), който още веднъж ще се трансформира в рицар-спасител за дъщерята на началника си.

На напред във времето ще излезе и тематиката за комплицираните взаимоотношения татко – наследник, разрастващи се на фона на тъмните каузи от подземния свят. Боян ще подписа договорка, в която ще бъде изправен пред сериозен избор и още веднъж ще срещне неодобрението на татко си. Отношенията им ще се трансфорат в следващия пожар, в който Ангел (Христо Мутафчиев) още веднъж ще надделее, а синът му ще остане с горчиво възприятие.

В идващия епизод на сериала феновете ще видят Светла (Стефка Янорова) в друга светлина. Тя ще вземе твърдото решение повече да не мълчи за подозренията си по отношение на гибелта на своя брачен партньор Димитър (Ивайло Захариев). Въпреки препоръките на най-близкия си другар Чавдар (Деян Донков), тя ще показа дълго защитаваните опасения и със сина си Георги. Каква ще бъде неговата реакция и какви дейности ще предприеме в търсене на истината? – ще стане ясно във вторник (17 март) от 22:00 ч. по NOVA!

NOVA PLAYVbox7.com

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР