Любопитно Разнообразие от жанрове в третата седмица на Великият понеделник“

...
Любопитно Разнообразие от жанрове в третата седмица на Великият понеделник“
Коментари Харесай

Разнообразие от жанрове в третата седмица на „Великият понеделник“ по KINO NOVA

Любопитно Разнообразие от жанрове в третата седмица на „ Великият понеделник “ по KINO NOVA Заглавията, за които може да гласувате в акцията, са на уеб страницата greatmonday.bg 9 юли 2019, 16:19 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Разнообразие от жанрове в третата седмица на „ Великият понеделник “ по KINO NOVA
Разнообразие от жанрове в третата седмица на „ Великият понеделник “ по KINO NOVA
 Деси Радева на 50! Моментите, в които всички приказваме за нея
Деси Радева на 50! Моментите, в които всички приказваме за нея
 Деси Цонева се омъжи за повторно единствено с четирима посетители
Деси Цонева се омъжи за повторно единствено с четирима посетители
 Проверете – какъв вид нос имате?
Проверете – какъв вид нос имате?
 Здравословната закуска, с която Биляна Йотовска започва деня
Здравословната закуска, с която Биляна Йотовска започва деня
 Гришо и някогашна на Лео ди Каприо дружно в реклама
Гришо и някогашна на Лео ди Каприо дружно в реклама
 Анджелина Джоли озари Париж с невероятна рокля (СНИМКИ)
Анджелина Джоли озари Париж с невероятна рокля (СНИМКИ)
 Как се обличат звездите за среща с кралица Елизабет II
Как се обличат звездите за среща с кралица Елизабет II

рилър, драма, комедия, премеждие и екшън – същинска палитра от страсти и жанрове чакат феновете в третата седмица на акцията “Великият понеделник “. Най-запалените киномани ще могат да изберат кой филм да гледат в понеделник вечер от 21.00 ч., гласувайки на специфичния уебсайт: greatmonday.bg.

Трилърът с присъединяване на звездата Киану Рийвс „ Чук-Чук “ е премиерното заглавие, за което тайните сътрудници на KINO NOVA могат да дадат своя глас. В него предан брачен партньор и татко остава самичък вкъщи за уикенда и две непознати млади дами ненадейно чукат на вратата му за помощ. Това, което стартира като добър жест, води до рисково съблазняване и смъртоносна игра на котка и мишка…

Джеймс Франко се трансформира в локалното момче с огромни очаквания Джейк Хуард във второто предложение за седмицата във „ Великият понеделник “ – „ Анаполис “. Когато бива признат във Военноморската академия в Анаполис, той счита, че всичките му фантазии са се сбъднали, само че напъните му да стане мъжът, който желае да бъде, занапред стартират. Скоро Джейк открива, че за някои благоприятни условия в живота си заслужава да се бориш.

Третата лента, за която феновете могат да дадат своя глас, е сантименталната комедия „ Сватбата на най-хубавия ми другар “. В нея носителката на “Оскар” Джулия Робъртс влиза в ролята на младата Джулиан, която схваща, че е влюбена в най-хубавия си другар Майкъл и е подготвена на всичко, с цел да спре сватбата му с друга жена.

Вълнуващият нов прочит на приключенските истории на Ръдиард Киплинг „ Книга за джунглата” е предпоследният филм в третата седмица на „ Великият понеделник “. Малкото момче израства в джунглата измежду глутница вълци, само че след страховити инциденти взема решение да се насочи на странствуване, с цел да разбере кой в действителност е той, а компания му вършат пантерата Багира и мечокът Балу.

За зрителската обич ще се бори и интернационалната суперзвезда Джeки Чан във кино лентата „ Шанхайско слънце “. Когато китайска принцеса бива отвлечена и отведена в Американския запад, изпадналият имперски пазач Чон Уан се насочва на избавителна задача. Много скоро той се снабдява с сътрудник, какъвто надали е очаквал. Неправдоподобната двойка се сблъсква с поредност от злополучия в тази невероятна екшън-комедия.

Феновете могат да избират своя любимец и на Фейсбук страницата на канала, а филмът, събрал най-вече гласове, ще бъде излъчен идващия понеделник, 15 юли, от 21.00 ч. по KINO NOVA. Всяка седмица двама от гласувалите ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на акцията трима от всички дали своя глас по време на акцията, ще се борят за огромните награди – специфични шпионски часовници.

"Великият понеделник " дава опция на почитателите да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 година властта за първи път бе дадена в ръцете на феновете, а първият сезон на акцията бе отличен с бронзова премия Effie в категорията "Медийна реклама ".

Следете "Великият понеделник " в ефира на KINO NOVA и на Фейсбук страницата на KINO NOVA
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ СЕ
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР