Любопитно Най-опасният човек на света, какво пише в книгата си

...
Любопитно Най-опасният човек на света, какво пише в книгата си
Коментари Харесай

"Най-опасният човек на света", какво пише в книгата си племенницата на Тръмп

Любопитно " Най-опасният човек на света ", какво написа в книгата си племенницата на Тръмп Семейството на американския държавен глава даже стигна до съда, с цел да спре публикуването  Василена Василева 9 юли 2020, 16:32  Източник: iStock Photos/Getty Images
своята книга, обявена като "спомени без секрети ", племенницата на Доналд Тръмп Мери, разказва чичо си като "лъжец " и "деспот ".

Мемоарите са озаглавени "Твърде доста и в никакъв случай задоволително: Как фамилията ми сътвори най-опасния човек на света ".

Книгата би трябвало да излезе в продажба на 14 юли, само че фрагменти от нея към този момент са изтекли в американските медии, заяви BBC.

Five shocking passages in Mary Trump's tell-all book https://t.co/ThydKP60IN
— BBC News (World) (@BBCWorld) July 7, 2020
Белият дом от своя страна отхвърля нейната версия за нещата. Семейството на Доналд Тръмп даже стигна до съда, с цел да спре публикуването.

Тръмп със буйна тирада за 4 юли

"Самовлюбен нарцис "

За чичо ѝ, написа Мери Тръмп, "никога нищо не е задоволително. " Поведението му приказва за патогенен егоизъм.

"Това е повече от просто егоизъм ", счита тя.

"По създание Доналд е слаб човек, нежното му его се нуждае всяка минута от укрепване, тъй като надълбоко в себе си той знае, че въобще не е това, което желае да наподобява ".

Иран изиска от Интерпол да арестува Тръмп

По нейните думи характерът на Доналд Тръмп значително се е формирал под въздействието на татко му - Фред Тръмп-старши, нейният дядо, който непрестанно е тероризирал татко ѝ Фред-младши, умрял от алкохолизъм, когато Мери е била 16-годишна.

Тя написа, че Фред Тръмп-старши бил доста недопечен с най-големия си наследник, който желал да види като правоприемник на фамилния бизнес с недвижими парцели, само че в последна сметка бил заставен да съобщи делото си на втория си наследник Доналд.

"Дядо го направи с принуда ", написа Мери Тръмп.

"Когато обстановката се утежни в края на 80-те години, Фред към този момент не беше в положение да затвори очи за очевидната некадърност на единия от синовете си. Той нямаше различен избор, с изключение на да разчита на другия. Чудовището, дебнещо вътре в него (Доналд), беше пуснато на воля ", написа още Мери Тръмп.

Белият дом отхвърля изказванието, че бащата на Доналд Тръмп е бил недопечен и нечовечен човек. Президентът постоянно е казвал, че връзките с татко им са били топли и той се е отнасял с него доста добре.

"Унищожи Доналд "

Мери Тръмп разказва в детайли по какъв начин скрито е изнесла от адвокатската адвокатска фирма 19 кутии с документи, свързани с данъчните каузи на чичо й през 90-те години и ги е предала на "Ню Йорк Таймс ".

Вестникът, прочут с сериозното си отношение към Доналд Тръмп и Републиканската партия, употребявал тези материали при подготовка на журналистическо следствие от 14 000 думи.

"През 90-те години съмнителните данъчни схеми, включващи откровена машинация, му помогнаха доста да усили наследеното от родителите си ", написа Мери Тръмп.

По думите ѝ, репортерите на "Ню Йорк Таймс " се обърнали към нея за подпомагане през 2017 година. Тя мислила към месец и най-сетне се решила, като видяла по какъв начин Доналд Тръмп "прави законите на пух и прахуляк и тъпче слабите и уязвимите ".

"За мен не е задоволително да постъпя в доброволческа организация, която оказва помощ на сирийските бежанци. Моят дълг – това е да унищожа Доналд! ", написа племенницата.

Приемен изпит

Мери Тръмп твърди, че чичо ѝ е платил на другар да вземе общоприет писмен тест вместо него при постъпването в университета, защото той не е бил измежду най-хубавите студенти в класа и е трябвало да получи доста висока оценка на приемния изпит, с цел да компенсира ниския междинен бал, получен в края на учебно заведение.

"Той наел интелигентен човек, който се прочул с това, че се оправя отлично с всевъзможни проби. Доналд в никакъв случай не е изпитвал дефицит на пари и му е платил уместно ", написа Мери Тръмп.

Белият дом назовава това изказване неистина.

Бъдещият 45-и президент на Съединени американски щати учи във Фордъмския университет в Ню Йорк, след което се трансферира в Бизнес колежа Уортън в университета в Пенсилвания.

Ужасната истина за насилието над чернокожи в Съединени американски щати

За всичко е отговорен дядо?

Според Мери нейният дядо, нюйоркският строителен магнат Фред Тръмп-старши, смазал и развалил и двамата си синове, като не им разрешил да развият в себе си и да изживеят целия набор от човешки страсти. Той желал да види най-големия си наследник като "акула ", по тази причина се ядосал, виждайки го като мек, подигравал се на сина си и му казвал, че единствено слабите се извиняват. Доналд, който бил седем години по-млад от брат си Фреди, дълго гледал по какъв начин татко му унижава по-големия му брат и научил главен урок - "не би трябвало да бъдеш като Фреди ".

"Ограничавайки възприятията на Доналд и обявявайки доста от тях за неприемливи, татко му изкриви усещането му за света и наруши способността му да живее в него ", заключава Мери Тръмп.

Отношението към дамите

Мери Тръмп твърди, че чичо ѝ преди време я е наел да напише автобиографията му, а по-късно си намерил друга литературна помощничка и я уволнил, без да й заплати за към този момент свършената работа. Книгата, издадена през 1997 година, се концентрира основно върху метода на правене на бизнес, само че визира и персоналния живот на Тръмп.

"Всяка жена, която му е отказвала, е представлявала в неговите разкази най-ужасният, противен и пълен човек, който можете да си визиите ", написа Мери Тръмп.

7 дами, които упрекнаха Доналд Тръмп в полов тормоз

Тя твърди, че през 1994 година, до момента в който работила над книгата, чичо ѝ ѝ правел двусмислени похвали за външността ѝ, до момента в който бил женен за втората си брачна половинка Мари Мейпълс.

Според Мери, Доналд Тръмп е разказал на актуалната си брачна половинка Мелания, че е предложил на племенницата си работата върху книгата си от страдание, тъй като тогава тя била изгонена от колежа за опиати. Мери споделя, че в действителност е напуснала учебно заведение по това време, само че не е приемала опиати и чичо ѝ показва събитията в удобна за себе си светлина, с цел да наподобява като покровител.

Коя е Мери Тръмп?

Тя е на 55 години. Има докторска степен по здравна логика на психиката.

Баща ѝ, по-големият брат на Доналд Тръмп, е умрял през 1981 година на 42-годишна възраст от сърдечно заболяване, породено от алкохолизъм.

През 2018 година Белият дом стартира акция против злоупотребата с опиати. Президентът съобщи, че ориста на брат му частично го е подтикнала към тази концепция.

В миналогодишно изявление за "Вашингтон пост " Доналд Тръмп сподели, че съжалява, че фамилията му е принуждавало брат му да прави бизнес, към което не е имал податливост.

Мери Тръмп до момента избягваше необятната гласност.

След като чичо ѝ завоюва изборите през 2016 година, тя написа пост в обществената мрежа Twitter "Най-лошата нощ в живота ми. Трябва да бъдем съдени за това. Жал ми е за страната ми ".
Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Василена Василева Източник: тръмп книга племенница.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Протест в Белград срещу новите ограничения против ковид - Теми в развиване | Vesti.bg Протест в Белград срещу новите ограничения против ковид - Теми в развиване | Vesti.bg  <br> Връщат се част от ограниченията против ковид <br>
Връщат се част от ограниченията против ковид
 Проверете: Колко знаете за Иван Вазов? Проверете: Колко знаете за Иван Вазов?  <br> Григор Димитров е с негативен тест за ковид <br>
Григор Димитров е с негативен тест за ковид
Последни  <p><strong>&quot;Най-опасният човек на света&quot;</strong>, какво написа в <strong>книгата си</strong> племенницата на <strong>Тръмп</strong></p>
"Най-опасният човек на света " , какво написа в книгата си племенницата на Тръмп
 Ловят с кучета инфектираните с ковид в ОАЕ Ловят с кучета инфектираните с ковид в ОАЕ  Гешев: Това е закононарушение против бъдещето на България Гешев: Това е закононарушение против бъдещето на България  Проф. Стоянова и проф. Рачева УНСС обмисля отчасти онлайн образование  Ще има ли наложителни проби за COVID-19 на границата с Гърция? Ще има ли наложителни проби за COVID-19 на границата с Гърция?  <p>Григор Димитров е с негативен тест за коронавирус</p>
Григор Димитров е с негативен тест за ковид
 Най-мощният суперкомпютър откри евентуален лек за коронавирус -19 Най-мощният суперкомпютър откри евентуален лек за коронавирус -19  Борисов: Дисциплината не е най-силното ни качество, по тази причина вкарваме ограничения Борисов: Дисциплината не е най-силното ни качество, по тази причина вкарваме ограничения Всичко от през днешния ден Виц на деня - Нямаше ли метод да се реши този спор без съд? - Точно това правехме, когато полицията ни разтърва. Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Последни  Ловят с кучета инфектираните с ковид в ОАЕ Ловят с кучета инфектираните с ковид в ОАЕ Тестовете са извършени в няколко лечебни заведения в продължение на две седмици  Гешев: Това е закононарушение против бъдещето на България Гешев: Това е закононарушение против бъдещето на България Коментарът му е във връзка следствието против противозаконни рискови боклуци в землището на Червен бряг  Ще има ли наложителни проби за COVID-19 на границата с Гърция? Ще има ли наложителни проби за COVID-19 на границата с Гърция? Какво разяснява Министерство на външните работи?  Най-мощният суперкомпютър откри евентуален лек за коронавирус -19 Най-мощният суперкомпютър откри евентуален лек за коронавирус -19 Някои лекарствени препарати могат да подтиснат действието на основната протеаза на ковид  Борисов: Дисциплината не е най-силното ни качество, по тази причина вкарваме ограничения Борисов: Дисциплината не е най-силното ни качество, по тази причина вкарваме ограничения Премиерът изрази убеденост, че измененията в противоепидемичните ограничения ще изиграят роля и ситуацията ще се възстановява  Училищен психолог: Онлайн образованието съкрати дистанцията родител-дете Училищен психолог: Онлайн образованието съкрати дистанцията родител-дете Темата разяснява доктор Елена Александрова  <p>Кметът на Сеул е открит мъртъв&nbsp;</p> Издирват кмета на Сеул, телефонът му е изключен От кметството оповестиха, че Пак не е идвал на работа през днешния ден  Храмът Турски съд ще разгласи „ Света София “ за джамия Според организация Ройтерс решението ще бъде публично оповестено в петък  <p>ЕП дефинитивно утвърди пакет &quot;Мобилност&quot;, какво ще последва</p> Европейският парламент дефинитивно утвърди пакет " Мобилност ", какво ще последва Политическото съглашение със Съвета беше реализирано в края на предходната година  Манфред Вебер: Преговорите с Турция - историческа неточност Манфред Вебер: Преговорите с Турция - историческа неточност Да, имахме съдействие с Анкара и остават редица общи ползи, само че обстановката в Турция се промени  Ная Ривера изчезна, откриха сина ѝ самичък в лодка Ная Ривера изчезна, откриха сина ѝ самичък в лодка Ривера е най-известна с това, че играе мажоретка Сантана Лопес в „ Клуб Веселие ”  <p>Къде <strong>бъркаме в грижата</strong> за нашите <strong>зъби</strong>?</p> Къде бъркаме в грижата за нашите зъби? Или кои привички при миенето на зъбите да изоставим  Пламен Бобоков Арестуваха Пламен Бобоков Той е задържан в София за търговия с въздействие  Кучета грубо нахапаха мъж в благоевградско село Кучета грубо нахапаха мъж в благоевградско село Хората от Логодаж живеят в същински смут от четириногите
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР