Любопитно Меган Маркъл: Тези медии щяха да бъдат затворени незабавно,

...
Любопитно Меган Маркъл: Тези медии щяха да бъдат затворени незабавно,
Коментари Харесай

Меган Маркъл: Тези медии щяха да бъдат затворени незабавно, всички фаворизират Кейт

Любопитно Меган Маркъл: Тези медии щяха да бъдат затворени неотложно, всички фаворизират Кейт Нова книга цели да показа точната версия за живота на херцозите на Съсекс 5 май 2020, 11:53  Какъв е шансът ти съгласно твоята зодия?
Какъв е шансът ти съгласно твоята зодия?
 Днес честват всички, чиито имена значат
Днес честват всички, чиито имена значат " мир "
 Имате махмурлук? Ето кое е най-хубавото средство против него
Имате махмурлук? Ето кое е най-хубавото средство против него
 Пандемията провали проектите на Меган и Хари за грандиозно празненство
Пандемията провали проектите на Меган и Хари за грандиозно празненство

" Дисниленд " - дребни и огромни мечтаят овеселителните паркове още веднъж да отворят порти
 Фенове по целия свят означават Деня на
Фенове по целия свят означават Деня на " Междузвездни войни "
 Гергана: Hell`s Kitchen е неповторимо чувство, готвенето е обич!
Гергана: Hell`s Kitchen е неповторимо чувство, готвенето е обич!
 Григор Димитров: Липсваш ми, тенис!
Григор Димитров: Липсваш ми, тенис!

ова книга за принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл ще бъде "пълната история " за живота на двойката като съвременни кралски особи, настояват създателите.

Миналият месец "Daily Mail " научи, че Омид Скоби и Каролин Дюранд са интервюирали Хари и Меган преди да се реалокират в Америка.

Авторите, единият от които английската медия показва като "виден последовател на Меган Маркъл ", а другият - сътрудник на списание "Elle " за вести към кралското семейство, споделят, че е имало потребност да бъде показана точната версия за живота на херцозите на Съсекс.

Миналата есен принц Хари упрекна пресата в медиен тормоз над брачната половинка му. В края на април пък стана ясно, че Меган Маркъл и принц Хари са решили да не поддържат връзка повече с никоя от английските медии.

Въпреки това техни другари постоянно дават информация какво двамата описват за дните, когато към момента бяха членове на кралското семейство.

Една от тези информации е, че още от първите дни американската актриса Маркъл мъчно се приспособила към строгите правила за отговорностите на кралското семейство. Когато принцът и брачната половинка му се преместили в Америка, актрисата споделила на другари, че за нея е доста мъчно и че никой от членовете на кралското семейство не стои до нея.

Меган била сигурна, че обстановката щяла да е друга, в случай че Кейт Мидълтън е била на нейно място.

Тя споделила, че кралското семейство сигурно няма да мълчи, в случай че английските таблоиди нападат толкоз доста Кейт.

"Тя сподели, че никой не би издържал на сходни офанзиви от таблоидите и че такива медии щяха да бъдат затворени неотложно. Според нея кралското семейство в никакъв случай няма да толерира сходни офанзиви против Кейт ", споделиха другари на Меган.

Въпреки че била подложена на критика обществено, даже и в кралското семейство, Меган не е получила поддръжка. Тя твърди, че всички в двореца фаворизират Кейт ", оповестява "Дейли Мейл ".
Кейт и Меган си размениха другарска целувка  кейт меган  кейт меган  кейт меган  кейт меган
Източник, непосредствен до двойката, съобщи, че принц Хари неведнъж се е оплаквал на принц Чарлз и кралица Елизабет, че чиновниците се отнасят зле с Меган и е желал анулация на някои правила и отговорности, с цел да оказват помощ на Меган да свикне, само че кралицата отказала да го направи.

Меган доверила на другари, че това, което вършат английските медии, е обидно, заради което тя и Хари решили, че единственият метод да изоставен кралското семейство, е да заминат.

Книгата със заглавие "Finding Freedom: Harry And Meghan And The Making of A Modern Royal Family " се чака а бъде оповестена през август, а историята на Хари и Меган ще бъде поместена в 350 страници. Очакванията са романът да се трансформира в бестселър.

New Prince Harry and Meghan Markle book will be the 'definitive story' and an accurate portrayal of the couple's lives as modern royals, say authors https://t.co/s36hIl3cw6
— Daily Mail U.K. (@DailyMailUK) May 4, 2020
Пандемията провали проектите на Меган и Хари за грандиозно празненство

Принц Хари и Меган прекратиха връзките с четири таблоида

Принц Хари и Меган разкриха проектите си

Как изглеждаше Меган като херцогиня на Съсекс

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Източник: Меган Маркъл кралско семейство .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Нови 57 случая на COVID-19 у нас, измежду тях и 7 деца Нови 57 случая на COVID-19 у нас, измежду тях и 7 деца  <br> В България най-лошото с COVID-19 следва <br>
В България най-лошото с COVID-19 следва
 Илън Мъск още веднъж стана татко Илън Мъск още веднъж стана татко  Днес честват всички, чиито имена значат Днес честват всички, чиито имена значат " мир " Последни  Къде е тази пустиня в Европа Къде е тази пустиня в Европа  <p>Това ли ще е моделът за новия сезон на плажа</p> Това ли ще е моделът за новия сезон на плажа  <p>Меган Маркъл: Всички фаворизират Кейт&nbsp;&nbsp;</p> Меган Маркъл: Всички фаворизират Кейт  Израел с пробив в лекуването на COVID-19 Израел с пробив в лекуването на COVID-19  Страшната истина за гибелта и ковид в Италия Страшната истина за гибелта и ковид в Италия  Microsoft Surface Neo с Windows 10X Windows 10X ще се появи първо за елементарни преносими компютри  Идва време за разделно в Hell’s Kitchen България Идва време за разделно в Hell’s Kitchen България  Европа събра 7,4 милиарда евро за ваксина, Мадона подари 1 милион $ Европа събра 7,4 милиарда евро за ваксина, Мадона подари 1...  Италиански кмет: Без секс поради ковид Италиански кмет: Без секс поради ковид  <p>4 позитивни проби за COVID-19 в дома за остарели хора в Радомир&nbsp;&nbsp;</p> 4 позитивни проби за COVID-19 в дома за остарели хора в...  Съединени американски щати: Ще защитим Източна Европа от съветска експанзия Съединени американски щати: Ще защитим Източна Европа от съветска експанзия  Как да разпознаем дали агнешкото е прясно Как да разпознаем дали агнешкото е прясно  Красимир Каракачанов Каракачанов: Държавата не може да бъде единствено касиер  Нови дати за матурите, няма да удължават образователната година Нови дати за матурите, няма да удължават образователната година  Кой дезинфектант е ефикасен, по какъв начин да го разпознаем Кой дезинфектант е ефикасен, по какъв начин да го разпознаем  Кметът на с. Литаково Пешо Младенов Засилено полицейско наличие в Литаково  Блокираха квартал в Ямбол поради случаи на COVID-19 Блокираха квартал в Ямбол поради случаи на COVID-19  Нови 57 случая на COVID-19 у нас, измежду тях и 7 деца Нови 57 случая на COVID-19 у нас, измежду тях и 7 деца  <p>В България най-лошото с COVID-19 предстои</p> В България най-лошото с COVID-19 следва  Архив Кометата " Суан " към този момент е забележима с невъоръжено око Всичко от през днешния ден Виц на деня Съдията: - Цяла нощ сте обикаляли пийнал и с виковете си сте събудили заспалите жители. Какво ще кажете за свое опрощение? Подсъдимият: - Трябва да… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  " Le Temps ": Български военачалник е воин от войната против COVID-19  Още инфектирани с COVID-19 се прибраха у нас с полети от Нидерландия Още инфектирани с COVID-19 се прибраха у нас с полети от Нидерландия  Ген. Мутафчийски: Ген. Мутафчийски: " Отиде си един заслужен български доктор "  Жители на Рим: Жители на Рим: " Ние сме на ръба на гладната гибел "  Грета Тунберг стартира битка и против ковид Грета Тунберг стартира битка и против ковид  " Ще умрем от апетит, в случай че тази обстановка продължи " Водещи вести  Израел с пробив в лекуването на COVID-19 Израел с пробив в лекуването на COVID-19  Страшната истина за гибелта и ковид в Италия Страшната истина за гибелта и ковид в Италия  Нови дати за матурите, няма да удължават образователната година Нови дати за матурите, няма да удължават образователната година  Съединени американски щати: Ще защитим Източна Европа от съветска експанзия Съединени американски щати: Ще защитим Източна Европа от съветска експанзия  <p>Това ли ще е моделът за новия сезон на плажа</p> Кабинки от плексиглас на плажа - задава ли Санторини наклонност за идния летен сезон  Дърводелска работилница Слепият дърводелец: историята на този мъж ще ви изуми  Европа събра 7,4 милиарда евро за ваксина, Мадона подари 1 милион $ Европа събра 7,4 милиарда евро за ваксина, Мадона подари 1 милион $  Кой дезинфектант е ефикасен, по какъв начин да го разпознаем Кой дезинфектант е ефикасен, по какъв начин да го разпознаем  <p>4 позитивни проби за COVID-19 в дома за остарели хора в Радомир&nbsp;&nbsp;</p> Проверка в дом за остарели хора в Радомир за инфектирани с COVID-19  Microsoft Surface Neo с Windows 10X Windows 10X ще се появи първо за елементарни лаптопи
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР