Любопитно Козирогът – пазителят на структурата Слънцето влиза в земния

...
Любопитно Козирогът – пазителят на структурата Слънцето влиза в земния
Коментари Харесай

Козирогът – пазителят на структурата

Любопитно Козирогът – пазителят на структурата Слънцето влиза в земния знак на 22 декември, с цел да ни подсети за какво имаме потребност от виновните, поредни и устойчиви хора и форми в живота  Александра Иванчева 23 декември 2019, 13:26  Козирогът – пазителят на структурата Източник: iStock/Getty Images
раят на декември всекидневно ни подканва да преминем на друга вълна – празници, дарове, събиране с обичаните хора... Интересното е, че тъкмо в този миг се ражда най-работливата и целеустремена персона от зодиака – Козирогът! За едни евентуално животът е цялостен с безгрижни моменти, а безвремието е още една форма на битие.
Ако желаете да научите още за вашия хороскоп, вижте страницата на Алекс Иванчева.
За Сатурновия знак, в който Слънцето влиза от 22 декември, времето е скъпа големина, която не трябва да се губи.
Отговорността – полезност или невидима верига?
Структурата, йерархията и високите цели са параметри, които участват в живота на съвсем всеки Козирог. Още от деца доста от тези хора са съществени, виновни или най-малкото – безапелационни в държанието си. Животът в никакъв случай не е прекомерно занимателен и по какъв начин би могъл да бъде при толкоз отговорности за един човек? Да, Козирогът постоянно вижда живота през тази призма и тук бихме могли да разгледаме за следващ път външното отразяване на вътрешния свят. Когато приемаш нещата прекомерно съществено и имаш засилено възприятие за дълг, вероятността да се озовеш в обстановката на Атлас е прекомерно огромна. Сравнението на вътрешната отговорност и натиска на събитията са като кокошката и яйцето. Не е ясно кое е първото. Знаем едно нещо и то е, че Козирозите са тези „ стабиларки “, които ще устоят на стихии и епохи, с цел да стигнат където желаят. Кардиналният земен знак е обвързван и с кариерното израстване, а доста от представителите си печелят определение „ работохолици “ – неразбираемо дали с позитивен или негативен заряд. Работата носи сигурност, както и триумф /такъв, какъвто го разбираме в западната култура/ - два бонуса, от които никой уважаващ се Козирог не би се отказал.
Върху какво си коства да се замислим в месеца на Козирога?
Вероятно върху последователността, уважението към структурата и поддържането на формата – най-голямото преимущество на планетата Сатурн. Неслучайно в астрологията постоянно се оферират други възможности като режим /вид граница в всекидневието ни/, през който да използваме силата на тази планета. Когато човек е прекомерно добър в нещо, другото може да остане изцяло непозната земя за него. И това евентуално е значимият миг за всеки, който е зодия Козирог или има доста планети в този знак: от време на време просто би трябвало да излезем от кутията и да разберем, че престижът не всеки път е прав, а старите структури би трябвало да си отидат, когато не са годни. Затова се грижи и планетата Уран. Балансът е извънредно значим и евентуално в месец на безразборна консумация от всевъзможен тип е добре да си подсещаме и тези бариери, които имат задачата да ни защищават...дори и от самите нас! Нека си спомняме, че най-важното е да бъдем задоволени, а не пренаситени и че всяко нещо изисква старания. Козирогът знае това и има преимуществото като същинска коза да се качи по отвесната канара до най-високите върхове. Покорявайте самоуверено вашите върхове и не забравяйте да се забавлявате!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР