Любопитно Известен астролог: 2020 ще бъде страховита година Според Гал

...
Любопитно Известен астролог: 2020 ще бъде страховита година Според Гал
Коментари Харесай

Известен астролог: 2020 ще бъде страховита година

Любопитно Известен астролог: 2020 ще бъде страховита година Според Гал Сасон 2020 ще бъде страховита година, която може да поведе човечеството към нова ера  Николай Киров 11 декември 2019, 12:56  Известен астролог: 2020 ще бъде страховита година Източник: iStock/Getty Images
редстоящата година няма да е лесна. Има доста планетарни дейности в Козирог, знак, който е основан да провокира най-лошите ни страхове, с цел да можем да ги преодоляваме. Плутон, Сатурн и южните звезди са в Козирог и на 3 декември Юпитер се причисли към тях, показва световноизвестният астролог Гал Сасон в прогнозата си за идната година.

В продължение на десетилетия астролозите чакат настъпването на 2020 година с неспокойствие и боязън. Някои предвиждат бедствия, други я сочат като годината, в която ще стартира нова ера.

Според Сасон 2020 ще бъде страховита година, която може да поведе човечеството към нова ера.

Тя ще премине под въздействието на числата 4 и 22, който вещаят както тъга, по този начин и нахлуване в тайните на живота. Астрологът акцентира, че през 2020 година предстоят цели 6 слънчеви затъмнения вместо нормалните 4 и едно от тях съответствува с лятното слънцестоене, а друго с рождения ден на Съединени американски щати.

Освен това сме очевидци на висшо съвпадане на Юпитер и Сатурн под знака на Козирога по време на зимното слънцестоене, което събитие за първи път от началото на XIX век се реалокира от земните във въздушните знаци. Несполуки ще ни донесе и ретроградното по едно и също време придвижване на Меркурий, Венера и Марс. И най-важното ще има рядко съвпадане на Сатурн (господаря на кармата) и Плутон (господаря на смъртта) под един знак.

Предишните пъти, когато това се случва, се развихря епидемията от СПИН, стартира студената война и избухва Първата международна война

В нумерологичен проект, акцентира Сасон, 2020 година се свежда до две цифри: 4 и 22, само че защото 22 е господарско число, тя се свързва най-вече с него. В нумерологията 2020-а се асоциира първо с 22, което е Господарското число, известно още като Майстор строител.

По отношение на датите, които ще бъдат удобни за формулиране на фантазии и ще ни носят шанс, Гал Сасон отбелязва 6 януари в случай че решението е обвързвано с дълготрайна цел и реализирането му изисква огромна дисциплина, 10 януари, в случай че желаете да се разделите с някого или нещо и 25 януари - новолуние във Водолей, знакът на сбъднатите стремежи и началото на Китайска Нова година.

Според китайския хороскоп, това ще е годината на Металния Плъх, която идва незабавно след Годината на Земното Прасе (2019).

Плъхът е първият знак от цикъла на 12-те животни на китайския зодиак и заради тази причина 2020 се смята за година на ново начало и възобновяване.

Тя обаче ще стартира с Юпитер и Сатурн под знака на Козирога. Юпитер символизира разширение и безкрайни благоприятни условия и не се усеща удобно в Козирог. Щастливата природа на Юпитер е ориентирана към завършения, вдишване на опасности, оптимизъм и разчитане на случайността за разрешаване на комплицирани обстановки. Тези качества са безусловно в несъгласие със същността на Козирог - спестовният, сериозен, стратегически знак, който не носи шанс.

Козирогът стартира на зимното слънцестоене, отбелязвайки началото на най-трудния сезон… Поради тази причина Юпитер се назовава „ паднал”, когато е в Козирог. Той не се демонстрира в цялостната си мощ.

В митологията, Козирогът се ръководи от Сатурн, бащата на Юпитер, който гълтам децата си и за малко да погълне и Юпитер. Той обаче заобикаля тази орис с помощта на майка си Рея, която го заменя с камък. Интересното е, че Юпитер е бил прикрит в пещера и е бил хранен от коза-нимфа.

Когато Юпитер съзрява, той се завръща и съумява да принуди Сатурн да повърне братята и сестрите му, като детронира татко си след война.

Юпитер в Козирог към момента може да бъде потребен и той ще завърти колелото на шанса, само че въртенето няма да бъде толкоз бързо и вратите няма да се отворят изцяло.

Юпитер в Козирог също може да се прояви като прикрита благословия, което значи, че може би нещата ще наподобяват сложни за известно време, само че това ще се окаже потребно в дълготраен проект. Юпитер в Козирог демонстрира своето снизхождение със забавяне, акцентира Сасон.



Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Николай Киров Източник: астрология .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> Каква е повода за гибелта на ученичката от Враца <br>
Каква е повода за гибелта на ученичката от Враца
 <br> Най-емблематичните <strong> фотоси на десетилетието </strong> <br>
Най-емблематичните фотоси на десетилетието
 <br> <strong> Проверете: </strong> Колко хора по света имат същата фамилия като вас? <br>
Проверете: Колко хора по света имат същата фамилия като вас?
 <br> Жена трансформира <strong> остарели вагони </strong> в неповторим <strong> дом </strong> (СНИМКИ) <br>
Жена трансформира остарели вагони в неповторим дом (СНИМКИ)
Последни  <p><strong>На 55 г.</strong> тя е по бански, &quot;<strong>без филтри, без грим, без подобрения&quot;</strong></p> На 55 година тя е по бански, "без филтри, без грим...  Известен астролог: 2020 ще бъде страховита година Известен астролог: 2020 ще бъде страховита година  Вижте какво откри пощальон пред вратата на клиент Вижте какво откри пощальон пред вратата на клиент  София Европейска комисия: Въздухът в София е рисков за вашето здраве  <p><strong>ТЕСТ: </strong>На кой воин от коледен филм приличаш?</p> ТЕСТ: На кой воин от коледен филм приличаш?  Руши Видинлиев в ролята на Зак в „ 18% сиво “ Руши Видинлиев в ролята на Зак в „ 18% сиво “  Думата на 2019 е.... Думата на 2019 е....  <p>От какво умря 3-годишното дете, обиколило 3 болници</p> От какво умря 3-годишното дете, обиколило 3 лечебни заведения  Избраха Сотир Цацаров за ръководител на КПКОНПИ Избраха Сотир Цацаров за ръководител на КПКОНПИ  <p>Истории от Варна, които ще ви трогнат</p> Истории от Варна, които ще ви разчувстван  <p><strong><span style= Маги Джанаварова: Най-много ме разсмя догатката...  Йорданка Фандъкова Йорданка Фандъкова: Не съм излъгала за налозите  Фермерка облече кравите си в коледни пуловери Фермерка облече кравите си в коледни пуловери  <p><strong>Никол Шерцингер</strong> подлуди папараците със <strong>секси тоалет</strong></p> Никол Шерцингер подлуди папараците със секси тоалет  <p>Нова скица за кражба на коли през зимата</p> Нова скица за кражба на коли през зимата  <p>Диетолог: Ето<b> по какъв начин да не напълнеете </b>по празниците</p> Диетолог: Ето по какъв начин да не напълнеете по празниците  <p><strong>Уникално:</strong> първото ТВ&nbsp;обръщение на младата Елизабет II (ВИДЕО)</p> Уникално: първото ТВ послание на младата Елизабет...  <p><strong>Косатките</strong>, също като хората, разчитат на <strong>бабите да гледат децата</strong></p> <p>&nbsp;</p> Косатките, също като хората, разчитат на бабите да...  Опасна мъгла в половин България през днешния ден, на следващия ден се затопля Опасна мъгла в половин България през днешния ден, на следващия ден се затопля  Откриха по какъв начин остаряваме, не е последователно Откриха по какъв начин остаряваме, не е последователно Всичко от през днешния ден Виц на деня - Докторе, всичко ме боли. - Съсредоточете се, за всичко няма да Ви стигнат парите! Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Хиляди българи се сбогуваха с великите Deep Purple  Непризнатият, непокорният, неспокойният. Вапцаров  Стоянка Мутафова: Кралицата на българската комедия  Изкуство: банан, залепен с тиксо, коства 120 000 $  Наум Шопов и Теа Минкова станаха родители  Къде в София всяка събота се случва знамение Водещи вести  Избраха Сотир Цацаров за ръководител на КПКОНПИ Избраха Сотир Цацаров за ръководител на КПКОНПИ  <p>От какво умря 3-годишното дете, обиколило 3 болници</p> От какво умря 3-годишното дете, обиколило 3 лечебни заведения  Йорданка Фандъкова Йорданка Фандъкова: Не съм излъгала за налозите  Мистерията с изчезналия аероплан C-130 се задълбочава Мистерията с изчезналия аероплан C-130 се задълбочава  Редица убити в траяла часове престрелка в Ню Йорк Редица убити в траяла часове престрелка в Ню Йорк  <p>Нова скица за кражба на коли през зимата</p> Нова скица за кражба на коли през зимата  <p>Българката, която направи интериора на най-мъжкия Mercedes</p> Българката, която направи интериора на най-мъжкия Mercedes  <p><strong>ТЕСТ: </strong>На кой воин от коледен филм приличаш?</p> ТЕСТ: На кой воин от коледен филм приличаш?  Фермерка облече кравите си в коледни пуловери Фермерка облече кравите си в коледни пуловери  Тери Хачър 55-годишната Тери Хачър наподобява зашеметяващо по бански (СНИМКИ)  Вижте какво откри пощальон пред вратата на клиент Вижте какво откри пощальон пред вратата на клиент  София Европейска комисия: Въздухът в София е рисков за вашето здраве  Руши Видинлиев в ролята на Зак в „ 18% сиво “ Руши Видинлиев в ролята на Зак в „ 18% сиво “  <p>Истории от Варна, които ще ви трогнат</p> Истории от Варна, които ще ви
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР