Любопитно Големите спортни събития се завръщат по DIEMA XTRA и

...
Любопитно Големите спортни събития се завръщат по DIEMA XTRA и
Коментари Харесай

Големите спортни събития се завръщат по DIEMA XTRA и в PLAY DIEMA XTRA

Любопитно Големите спортни събития се завръщат по DIEMA XTRA и в PLAY DIEMA XTRA Добри вести за подновяването на редица обичани шампионати чакат почитателите през идващите месеци 29 май 2020, 14:10  Големите спортни събития се завръщат по DIEMA XTRA и в PLAY DIEMA XTRA
лед дълго спиране, породено от пандемията, в спортния свят последователно стартират да се завръщат серия от дълго чакани надпревари. Много страсти предстоят за феновете на родното състезание с подновяването на efbet Лига от 5 юни.

А още този петък и събота футболните почитатели ще могат да проследят другарските контролни срещи директно в ефира на DIEMA SPORT, както и на стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA. Старт на програмата през днешния ден ще дадат „ сините “ от 17 ч. в мач против Витоша (Бистрица) след повече от 2 месеца пауза за българския футбол. Наред с проблемите си отвън терена, Левски би трябвало да се приготви за доиграването на сезона и да преследва трофея в шампионата за Купата на България.

Веднага след края на този дуел, от 19 ч., за наситените спортни страсти на феновете ще се погрижат първенците Лудогорец в Разград, където ще срещнат Дунав. В съботния ден ЦСКА приема Ботев (Враца) в София от 17 ч., броени дни преди отборите да възобновят присъединяване си в efbet Лига.

Срещите от шампионата в британската Висша лига ще бъдат възобновени от 17 юни, откакто по-рано тази седмица беше дадена зелена светлина за контактни тренировки. За юни са планувани и полуфиналите за Купата на Германия, а огромният край ще бъде през юли.

Рестартът на конкуренциите в Европа от влиятелната Формула 1 се чака през юли. Най-интересните срещи ще бъдат излъчени непосредствено в каналите от пакета DIEMA XTRA – DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

Вярна на спортните почитатели, Нова Броудкастинг Груп продължава да дава извънредно спортно наличие и от 5 юни феновете ще могат да проследят възобновеното българско състезание в ефира на каналите DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, както и на стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA. Като безспорен водач на пазара, пакетът ще продължи да дава на почитателите качествена спортна стратегия.

Считано от 1 юли 2020 година, влиза в действие новата цена на едро и новата целесъобразна цена на спортния пакет DIEMA XTRА от 8,99 лева с Данък добавена стойност. Успоредно се трансформира и цената за месечния абонамент за мобилното приложение PLAY DIEMA XTRA – също на цена от 8,99 лева с Данък добавена стойност. Промяната в цените на пакетите следват бизнес тактиката за развиване на пазара на платена телевизия и трендовете за възходящата стойност на премиум спортното наличие в международен мащаб. В програмата на пакетите DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA са включени някои от най-ексклузивните и известни спортни надпревари, налични в изискванията на пандемия, което предопределя високата цена за закупуване на съответните телевизионни права за лъчение в България.

Проследете завръщането на най-интересните спортни събития през онлайн в ефира на DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, както и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA.
 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  спорт DIEMA SPORT PLAY DIEMA XTRA .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Турция сътвори военна зона край границата с България Турция сътвори военна зона край границата с България  Колко години приблизително от живота на болния лишава COVID-19? Колко години приблизително от живота на болния лишава COVID-19?  На Възнесение Господне имен ден честват... На Възнесение Господне имен ден честват...  Кунчев: Маските ще останат наложителни доста дълго време Кунчев: Маските ще останат наложителни доста дълго време Последни  <p>Големите спортни събития се завръщат по DIEMA XTRA и в PLAY DIEMA XTRA</p> Големите спортни събития се завръщат по DIEMA XTRA и в...  След прокурорски инспекции: Разкриха 1426 противозаконни сметища След прокурорски инспекции: Разкриха 1426 противозаконни...  " За " и " срещу " влизането единствено с матура в компетентност...  Томислав Дончев: Няма потребност от смяна на данъчния модел Томислав Дончев: Няма потребност от смяна на данъчния модел  Танева: Очакваме близо 5 млн. тона рандеман на зърно през 2020 година Танева: Очакваме близо 5 млн. тона рандеман на зърно през...  <p>Индия арестува розов пакистански гълъб</p> Индия арестува розов пакистански гълъб  Кораб, потопен преди десетилетия, се появи на брега на язовир „ Тича ” Кораб, потопен преди десетилетия, се появи на брега на...  Нов метод за даряване Благотворителността в България отива на последващо равнище  Сблъсъци с полицията и всеобщи митинги след гибелта на негър в Съединени американски щати Сблъсъци с полицията и всеобщи митинги след гибелта на...  Мащабните митинги в Хонконг, списък Китай одобри противоречив закон, терзания за Хонконг  Задържаха двама проверяващи служители на реда при приемане на рушвет Задържаха двама проверяващи служители на реда при приемане на...  <p>Нийм: Билката-чудо на Аюрведа</p> Нийм: Билката-чудо на Аюрведа  Кои страни в Европейски Съюз отварят границите си и по кое време Кои страни в Европейски Съюз отварят границите си и по кое време  Аделина Радева Водещата на " Здравей, България " Аделина Радева се...  Как да живеем безвредно макар ковид? Как да живеем безвредно макар ковид?  Фото заем: Радослав Делийчев Българска дизайнерка покорява света на модата  Владислав Горанов Горанов: ДКХ е позволила нарушаване  Емил Димитров: Емил Димитров: " Ако има по-достоен, незабавно да идва "  Пазарът в Ухан, от който се твърдеше, че е тръгнал ковид Коронавирусът не е тръгнал от животинския пазар в Ухан  Снимка на кометата C/2017 K2, направена от телескопа Хъбъл през 2017 година Гигантска комета ще мине около Земята през 2022 година Всичко от през днешния ден Виц на деня - Докторе, по цяла нощ не мога да заспя, тъй като мисля за хиляди неща едновременно.. - В подобен случай ви предлагам преди лягане да пиете… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  “Шокирани сме “Шокирани сме ": Какво става в Швеция  Реакцията на Министерство на вътрешните работи след разкритията за корупция измежду пътни служители на реда Реакцията на Министерство на вътрешните работи след разкритията за корупция измежду пътни служители на реда  Разследване: Как служители на реда живеят в разкош на ръба на закона  Журналистът Георги Александров се е удавил, има и контузии от рухване  Български доктор в Съединени американски щати: Български доктор в Съединени американски щати: " Щеше да е комедия, в случай че не беше покруса "  Мутафчийски: Този жест ме трогна извънредно Мутафчийски: Този жест ме трогна извънредно Водещи вести  Томислав Дончев: Няма потребност от смяна на данъчния модел Томислав Дончев: Няма потребност от смяна на данъчния модел  Задържаха двама проверяващи служители на реда при приемане на рушвет Задържаха двама проверяващи служители на реда при приемане на рушвет  Кои страни в Европейски Съюз отварят границите си и по кое време Кои страни в Европейски Съюз отварят границите си и по кое време  Пазарът в Ухан, от който се твърдеше, че е тръгнал ковид Коронавирусът не е тръгнал от животинския пазар в Ухан  Германски доктор: Германски доктор: " Вирус-убиец? Живейте си живота! "  Аделина Радева Водещата на " Здравей, България " Аделина Радева се раздели със феновете на NOVA  Кораб, потопен преди десетилетия, се появи на брега на язовир „ Тича ” Кораб, потопен преди десетилетия, се появи на брега на язовир „ Тича ”  <p>Индия арестува розов пакистански гълъб</p> Индия арестува розов пакистански гълъб  Защо колата на жена от Ловеч осъмна със забита кирка? Защо колата на жена от Ловеч осъмна със забита кирка?  Сблъсъци с полицията и всеобщи митинги след гибелта на негър в Съединени американски щати Сблъсъци с полицията и всеобщи митинги след гибелта на негър в Съединени американски щати  Мащабните митинги в Хонконг, списък Китай одобри противоречив закон, терзания за Хонконг  След прокурорски инспекции: Разкриха 1426 противозаконни сметища След прокурорски инспекции: Разкриха 1426 противозаконни сметища  " За " и " срещу " влизането единствено с матура в компетентност " Право " в СУ  Танева: Очакваме близо 5 млн. тона рандеман на зърно през 2020 година Танева: Очакваме близо 5 млн. тона рандеман на зърно през 2020 година  Нов метод за даряване Благотворителността в България отива на последващо равнище Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР