Любопитно Един за друг“ тества умението за комуникация на влюбените

...
Любопитно Един за друг“ тества умението за комуникация на влюбените
Коментари Харесай

„Един за друг“ тества умението за комуникация на влюбените

Любопитно „ Един за различен “ тества умеенето за връзка на влюбените Участниците ще покажат доста артистизъм и отдаденост този уикенд по NOVA 9 април 2020, 17:14  „ Един за различен “ тества умеенето за връзка на влюбените Източник: NOVA
олко е значимо общуването за сполучливи връзки в една връзка? Отговорът на този въпрос ще стане явен в предаването „ Един за различен “ тази събота и неделя от 20:00 ч. по NOVA.

Развоят на събитията предходната седмица бе следващото доказателство, че в играта няма нищо несъмнено и последните могат да станат първи. Въпреки неприятното показване в първите две провокации, Емил и Калина се оправиха чудесно с третото и се избавиха от елиминации. Вместо тях против Симона и Велислав се изправиха Веселка и Момчил, като младата двойка от Видин се раздели с опцията за победа, получавайки единствено гласовете на Емил и Калина.

Този уикенд феновете на NOVA ще открият неподозирани актьорски заложби у мнозина от мъжете. В игра на асоциации дамите ще покажат дали могат да схващат добре своите половинки, които би трябвало да им обяснят разнообразни загадки с думи и жестове. Комичните обстановки са неизбежни, изключително при някои от двойките, които оставят всичките си задръжки настрани и се впускат в предизвикването с огромен хъс за победа.

В своето тестване мъжете пък ще се наложи да вършат две неща по едно и също време, разбирайки по сложния метод какво желаят дамите. Те ще дават отговор на въпроси за желанията на половинките си, вързани за въртящо се колело, което ги потопява в басейн с главата надолу. Ще съумеят ли мъжете да се концентрират и да показват познанията си?

Какво още следва в предизвикването за двойки? Не пропускайте да разберете по какъв начин ще се оправят участниците в събота и неделя, 11 и 12 април, в 20.00 ч. по NOVA

Повече информация за „ Един за различен “ ще откриете във Фейсбук страницата, както и на уеб страницата на предаването.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР