Любопитно Декември – едномесечен маратон за феновете на спорта Акцентите

...
Любопитно Декември – едномесечен маратон за феновете на спорта Акцентите
Коментари Харесай

Декември – едномесечен маратон за феновете на спорта

Любопитно Декември – едномесечен маратон за почитателите на спорта Акцентите за месеца включват осминафиналите от шампионата за Купата на България, последни дербита от efbet Лига за полусезона, коледни маратони с Висшата лига и НБА, огромния реванш Джошуа – Руис, галавечер в Пловдив с присъединяване на Тервел Пулев и още бокс 3 декември 2019, 13:09  Декември – едномесечен маратон за почитателите на спорта Източник: iStock/Getty Images
екември започва с оспорвани срещи, забавни събития и вълнуващи прекарвания. Богатата стратегия на DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 е подготвила на своите фенове зрелищни развръзки от спортния свят. Съдържанието ще бъде предавано и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA с абонамент или като обособени събития.

Последният месец от календара обичайно се слави като един от най-футболните за каналите на DIEMA XTRA. Реномето му още веднъж ще бъде предпазено от всички фронтове със страхотни конфликти по затревените стадиони. В последния кръг за 2019 година от efbet Лига Локомотив Пловдив и Левски влизат в пряк спор за второто място. Понастоящем то е владеене на „ сините”, само че футболистите на Петър Хубчев би трябвало да устоят на най-резултатната офанзива в елита – тази на пловдивчани. Събитието ще се предава на 15 декември от 14:15 ч. по DIEMA SPORT.

Преди това, сред 3 и 5 декември, осминафиналите за Купата на България заемат своето място. Левски има тежко тестване в шампионата, където среща Черно море за трети път в границите на 5 сезона. „ Моряците” ликуваха и в трите случая – по един път на личен, непознат и безпристрастен терен.
Всички осминафинали от надпреварата ще бъдат излъчени по DIEMA SPORT.

През декември Висшата лига ни въвлича в голям брой титанични конфликти. Манчестър Юнайтед, Тотнъм Хотспър и Жозе Моуриньо ще предложат на своите почитатели порция вълнуващи страсти на 4 декември. В същата вечер на „ Анфилд” Ливърпул ще си връща на градския противник Евертън, който бе измежду попречилите на „ червените” да останат пред Манчестър Сити в края на май 2019. За „ гражданите” декември също няма да е по никакъв начин лек – на 7 декември играчите на Пеп Гуардиола ще бъдат тествани от Манчестър Юнайтед, а на 15 декември от Арсенал в Лондон. В богатата картина се намесва и Челси, който в границите на седем дни играе с Тотнъм Хотспър, където още веднъж Моуриньо ще бъде централна фигура, и с „ артилеристите” сред 22 и 29.

Английският футбол ще сервира на своите правилни поддръжници и четвъртфиналите от Карабао къп, планувани за 17 и 18 декември.

Почитателите на баскетбола ще имат опцията да видят грандиозния Коледен ден на НБА, който е дългогодишна традиция още от 1947 година За пръв път те ще получат толкоз обемно наличие през целия месец, а на 25 декември – по време на обичайния маратон от супермачове точно на Рождество, ще бъде излъчена поредност от няколко запаметяващи се срещи една след друга.

19 оспорвани дуела, най-престижната баскетболна лига в света – това е единствено дребна част от изобилстващата стратегия на DIEMA XTRA, планувана за целия декември. Сред най-любопитните от баскетболните мачове се подреждат:

*Филаделфия Севънтисикърс – Торонто Раптърс на 9 декември от 1.00 ч. по DIEMA SPORT 2

*Маями Хийт – Лос Анджелис Лейкърс на 14 декември от 03.00 ч. по DIEMA SPORT 2

*Финикс Сънс – Сан Антонио Спърс на 15 декември от 00.00 ч. по DIEMA SPORT

*Торонто Раптърс – Далас Маверикс на 22 декември от 22.30 ч. по DIEMA SPORT

*Оклахома Сити Тъндър – Лос Анджелис Клипърс на 23 декември от 02.00 ч. по DIEMA SPORT

*Торонто Раптърс – Бостън Селтикс на 25 декември от 19.00 ч. по DIEMA SPORT

*Филаделфия Севънти Сиксърс – Милуоки Бъкс на 25 декември от 21.30 ч. по DIEMA SPORT

*Голдън Стейт Уориърс – Хюстън Рокетс на 26 декември от 00.00 ч. по DIEMA SPORT

*Лос Анджелис Лейкърс – Лос Анджелис Клипърс на 26 декември от 03.00 ч. по DIEMA SPORT

*Торонто Раптърс – Оклахома Сити Тъндър на 30 декември от 01.00 ч. по DIEMA SPORT

*Лос Анджелис Лейкърс – Далас Маверикс на 30 декември от 04.30 ч. по DIEMA SPORT

Спортното многообразие на каналите ще бъде допълнено от три безпределно завладяващи боксови мероприятия.

На 7 декември от 22:00 ч. по DIEMA SPORT 2 в Дирия, Саудитска Арабия, Антъни Джошуа ще се качи на кръга, с цел да си върне освен поясите на IBF, WBA, WBO и IBО, само че и самочувствието и престижа си на един от най-страховитите боксьори в света. Единственият международен първенец от Мексико, Анди Руис, копнее да утвърди своите качества пред експертите, само че и да потвърди един път вечно, че нокаутът над британеца в Ню Йорк не е бил случайност. Победителят от този дуел е длъжен да брани пояса на Международната боксова федерация против Кубрат Пулев до края на май 2020. Самият кандидат ще бъде част от студийната стратегия, съпътстваща събитието.

Точно седмица по-късно по DIEMA SPORT неговият брат Тервел е главно настоящо лице в коронното събитие на галавечер в Пловдив. Той ще се боксира против американеца Дешон Уебстър за скъп колан на WBA. Съвсем неотдавна в Кьолн Тервел Пулев записа 14-а победа на професионалния кръг и 12-а с нокаут още в рунд номер 1 против Кай Курзава.

На 14 декември е и финалът на сезон 2 на Световните боксови супер серии по DIEMA SPORT 2. Пред лична аудитория в Рига Майрис Бриедис ще оспорва блестящия трофей „ Мохамед Али” против Юниер Дортикос.

Не забравяйте да следите най-интересните и разнородни събития на месеца, отдаден на спорта – декември, онлайн в ефира на DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, както и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> Нерегламентирано източване от язовир <strong>
" />
Нерегламентирано източване от язовир "Студена "
 <br> <strong> Зодиите </strong> би трябвало да създадат това през <strong> 2020 </strong> за триумф в любовта <br>
Зодиите би трябвало да създадат това през 2020 за триумф в любовта
 <br> <strong> Яна Маринова </strong> със комичен <strong> гаф: </strong> Случва се на всеки <br>
Яна Маринова със комичен гаф: Случва се на всеки
 <br> Никол Шерцингер е <strong> по-секси от всеки път </strong> в транспарантен тоалет <br>
Никол Шерцингер е по-секси от всеки път в транспарантен тоалет
Последни  Декември – едномесечен маратон за почитателите на спорта Декември – едномесечен маратон за почитателите на спорта  Бойко Борисов и Кристоф Делоар Борисов: Големи компании се двоумят коя да пристигна у нас  <p>Коя&nbsp;е <strong>жената, платила сметките</strong> на всички в магазина</p> Коя е дамата, платила сметките на всички в магазина  Мъж размаха заредено оръжие в болница в Бургас Мъж размаха заредено оръжие в болница в Бургас  Европейска столица на културата 2020 Рйека - културен напредък след съсипия  <p><strong>Поли Генова</strong> за майчинството и новите проекти</p> Поли Генова за майчинството и новите планове  <p>Марешка Бардем пострада в катастрофа</p> Марешка Бардем пострада в злополука  Алисия за „ Маскираният артист “: Толкова не съм лъгала през живота си Алисия за „ Маскираният артист “: Толкова не съм лъгала...  <p>Ким Чен-ун откри град, &bdquo;въплъщение на<strong> модерната цивилизация&rdquo;</strong></p> Ким Чен-ун откри град, „ олицетворение на модерната...  Тим Кук, изпълнителен шеф на Apple ИТ водачите с апел за повече старания за климата  Сотир Цацаров Цацаров: 7% от чиновниците на КПКОНПИ се занимават с...  Томас отпадна от „ Игри на волята “ Томас отпадна от „ Игри на волята “  <p><strong>Стоичков&nbsp;</strong>поведе <strong>Меси</strong>, подлага на критика <strong>Роналдо&nbsp; &nbsp;&nbsp;</strong></p> Стоичков поведе Меси, подлага на критика Роналдо ...  <p><strong>Мелания</strong> свети в Белия дом <strong>като в реклама</strong></p> Мелания свети в Белия дом като в реклама  <p>Започва срещата на върха на НАТО в Лондон</p> Започва срещата на върха на НАТО в Лондон  40 дни търсят избягал палач на пътя 40 дни търсят избягал палач на пътя  <p>Жените с <strong>най-изящните крака</strong> на всички времена</p> Жените с най-изящните крайници на всички времена  <p>Започва акция против погрешно паркиране</p> Започва акция против погрешно паркиране  Ловят и придвижват в кафези диви прасета, никой не знае за какво Ловят и придвижват в кафези диви прасета, никой не знае за какво  Дете откри игла в пържола: Шега, възмездие или друго Дете откри игла в пържола: Шега, възмездие или друго Всичко от през днешния ден Виц на деня Свети Валентин, жена среща мъжа си с огроомен, бутиков букет в ръцете. Кокетно мълви: - Надявам се, че е за мен? - Вече да -… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Българското разпятие, което изумява света (СНИМКИ)  Култовите реплики на Ламбо – от екрана и отвън него  Българката, която очарова света с гения си (ВИДЕО)  Крадец избра неверната къща, попадна на 82-годишна културистка  Как наподобява Кейт, когато пазари в супермаркет (СНИМКИ)  Истината зад именитите песни на Queen Водещи вести  Стефан Данаилов Погребват Стефан Данаилов през днешния ден  Сотир Цацаров Цацаров: Само 7% от чиновниците на КПКОНПИ се занимават с антикорупция  Мъж размаха заредено оръжие в болница в Бургас Мъж размаха заредено оръжие в болница в Бургас  Ловят и придвижват в кафези диви прасета, никой не знае за какво Ловят и придвижват в кафези диви прасета, никой не знае за какво  <p>Ким Чен-ун откри град, &bdquo;въплъщение на<strong> модерната цивилизация&rdquo;</strong></p> Ким Чен-ун откри нов град – „ олицетворение на модерната цивилизация ”  <p>Марешка Бардем пострада в катастрофа</p> Марешка Бардем пострада в злополука  <p>Коя&nbsp;е <strong>жената, платила сметките</strong> на всички в магазина</p> Коя е дамата, платила сметките на всички в магазина  <p><strong>Проверете</strong> общата си просвета с тези <strong>лесни въпроси</strong>&nbsp;</p> Проверете общата си просвета с тези лесни въпроси  <p><strong>Мелания</strong> свети в Белия дом <strong>като в реклама</strong></p> Блясък, елхи, национализъм: Коледната декорация на Мелания Тръмп  <p><strong>Стоичков&nbsp;</strong>поведе <strong>Меси</strong>, подлага на критика <strong>Роналдо&nbsp; &nbsp;&nbsp;</strong></p> Лионел Меси със " Златната топка " за шести път, Стоичков го поведе към сцената  Бебе 20 фамилии не желаят да я осиновят. И тогава се появява... Той!  Бойко Борисов и Кристоф Делоар Борисов: Големи компании се двоумят коя да пристигна у нас  Европейска столица на културата 2020 Рйека - културен напредък след съсипия  <p><strong>Поли </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР