Любопитно Академия за родители отново гостува във Варна За четвърта

...
Любопитно Академия за родители отново гостува във Варна За четвърта
Коментари Харесай

Академия за родители отново гостува във Варна

Любопитно Академия за родители още веднъж гостува във Варна За четвърта поредна година родители и експерти ще се срещнат в морската столица 10 октомври 2019, 14:07  Академия за родители още веднъж гостува във Варна
ай-голямото гратис събитие за бъдещи и сегашни майки и бащи - Академия за родители, за четвърта поредна година гостува във Варна. Всички родители и деца са добре пристигнали в детски център “Мама и аз” незабавно след утринното кафе и закуска на 26 октомври (събота) от 10 до 16:30ч.

Академия за родители още веднъж събира на едно място над 20 лектора с забавни тематики, повече от 30 експерти и организации и 10 креативен работилници за деца. Най-добрите експерти от страната ще съветват родителите по въпроси, свързани с бременност и раждане, детско здраве, образование и обучение.

Наситената стратегия върви редом в две зали.

В залата за Бъдещи родители ще се дискутират значими въпроси, свързани с протичане на бременността и раждането. Акушерката и съветник по кърмене Десислава Бетова ще опише в детайли какво да чакат младите родители през първите седмици с бебето вкъщи. Доц. доктор Рада Маркова ще даде скъпи препоръки за справяне с болката и температурата при децата в домашни условия, а доктор Радосвета Симеонова ще разкрие значимата тематика за грижата за детските зъби още от пренаталния интервал. Бъдещите родители ще могат да се включат в разискване и на въпроси за имунизациите, ранното детско развиване през първите месеци на детето, какво съставляват стволовите кафези и по какъв начин с помощта на тях може да се погрижим за фамилията си.

Всичко за разрастващите играчки ще научат майките и татковците в залата за Настоящи родители. Лекционната част ще продължи с тематиката за злоядите деца, която ще показа Станка Стоянова - известен блогър, дипломат на Food Revolution в България и доброволец във фондация “За храната”. Галина Германова ще даде скъпи насоки за дисциплината, която работи, а Емилия Сотирова ще разкрие значимата тематика за детските страхове и чудовищата под леглото. Програмата продължава до 16 часа с полемики за кожните алергии при децата, съдействието сред родители и учители и финансовото обмисляне в фамилията.

В кътовете на сътрудниците на организацията, родителите ще получат на практика препоръки и ще вземат участие в демонстрации по първа помощ, кърмене, бебеносене и други.

За децата ще има занимания по спорт, айкидо, арт работилнички, танци, игри, дарове и изненади. На разположение ще е и детски център “Приказен град” - ужасно пространство за свободни игри.

Академия за родители и детски център “Мама и аз” и тази година са организирали един потребен и занимателен ден за цялото семейство.

Събитието е гратис, само че със наложителна регистрация. Всеки може да резервира място на уеб страницата на Академия за родители: Още забавни вести за идния конгрес можете да научите от Фейсбук страницата на събитието.

Каузата на Академия за родители е да дава настояща, справедлива и експертна информация за здравето, възпитанието и образованието на децата.

35+ събития към този момент са факт.

20 000+ фамилии посещават събитията на организацията в София, Варна, Бургас, Пловдив, Ямбол, Стара Загора, Плевен, Русе и Благоевград.

200+ водещи организации от бизнеса и неправителствения бранш си партнират с Академия за родители.

100 000+ бъдещи и сегашни родители гледат лекциите на организацията онлайн и стават част от една общественост от ангажирани родители, които не стопират да се учат и да стават все по-добри в тази си житейска роля.

От тази есен "Академия за родители " е участник в Акселератора на състезанието за обществени бизнесмени ПРОМЯНАТА, проведен от Нова Броудкастинг Груп и Reach for Change България.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  " Ню Йорк Таймс ": Тайният проект на Русия да дестабилизира Европа  Мъж откри в кухнята си чужд - гол, пеел и пиел мляко Мъж откри в кухнята си чужд - гол, пеел и пиел мляко  <br> Вижте тези <strong> сладки близнаци </strong> и кои са известните им родители <br>
Vivacom

Вижте тези сладки близнаци и кои са известните им родители
 <br> <strong> 38 години след един от най-култовите сериали
" />
38 години след "Синьо лято ": един от най-култовите сериали
Последни  Академия за родители още веднъж гостува във Варна Академия за родители още веднъж гостува във Варна  Майка и наследник открити мъртви, проверяват повода Майка и наследник открити мъртви, проверяват повода  <p>След 40 години: Иран позволи на <strong>жените да посещават футболни мачове</strong></p> След 40 години: Иран позволи на дамите да посещават...  Огън и големи кълба пушек до летище в Австрия, има ранени Огън и големи кълба пушек до летище в Австрия, има ранени  Гугъл ще мери нездравословните излъчвания в градовете Гугъл ще мери нездравословните излъчвания в градовете  <p>Известна<strong> българка</strong>&nbsp;качи своя снимка<strong> без грим&nbsp;</strong></p> Известна българка качи своя фотография без грим  <p>Сатурн към този момент е планетата с най-вече луни. Можете да им <span style= Сатурн към този момент е планетата с най-вече луни. Можете да им...  Кенго Кума Световноизвестен и за първи път у нас, какво ни сподели...  <p>Немски медии: Козът на Турция пред България за&nbsp;&quot;Фолксваген&quot;</p> Немски медии: Козът на Турция пред България...  <p>Задържаха за 72 часа някогашния легионер Пачелиев</p> Задържаха за 72 часа някогашния легионер Пачелиев  Николай Дойнов с роман за „ Историята за златото на Охрид “ Николай Дойнов с роман за „ Историята за златото на...  <p>Това са пречките, които България няма да подмине&nbsp;за Македония в ЕС</p> Това са пречките, които България няма да...  <p>Експерт: Ердоган се изживява като международен лидер</p> Експерт: Ердоган се изживява като международен водач  „ В кръг “ търси истории с полиция „ В кръг “ търси истории с полиция  <p><span style= Селена Гомес в сълзи и без грим по време на сватбата на...  <p>Неща, които могат да бъдат видени <strong>един път</strong> (СНИМКИ)</p> Неща, които могат да бъдат видени веднъж (СНИМКИ)  Флиртът - най-силно оръжие в тима на „ Прабългарите “ Флиртът - най-силно оръжие в тима на „ Прабългарите “  <p>10 вълшебни места, които <strong>да не пропускате в Рим</strong></p> 10 вълшебни места, които да не пропускате в Рим  Терасата на Пламен Георгиев отива в историята (СНИМКИ) Терасата на Пламен Георгиев отива в историята (СНИМКИ)  Николина Ангелкова Ангелкова: Фактите и цифрите демонстрират, че си вършим... Всичко от през днешния ден Виц на деня - Какво работиш? - Помагам на хора в неравностойно състояние... - О! В някой дом или? - Системен админ съм... Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Българска художничка рисува смешната страна на майчинството  Тази билка няма равна: вижте свойствата ѝ  Уникална Ивет Лалова още веднъж съумя, на край е Уникална Ивет Лалова още веднъж съумя, на край е  Българският шоколад, който е прочут в целия свят (ВИДЕО)  Кремена Халваджиян: Образите от „ Маскираният артист “ рисувах заран, до момента в който си пиех кафето  Ивет Лалова се класира на полуфиналите Ивет Лалова се класира на полуфиналите Водещи вести  <p>Откриха изоставено бебе, бащата оказал съпротива</p> Откриха изоставено бебе в столицата сред етажите  Майка и наследник открити мъртви, проверяват повода Майка и наследник открити мъртви, проверяват повода  <p>Немски медии: Козът на Турция пред България за&nbsp;&quot;Фолксваген&quot;</p> Защо Турция се наложи над България за " Фолксваген ", какво даде обещание  Огън и големи кълба пушек до летище в Австрия, има ранени Огън и големи кълба пушек до летище в Австрия, има ранени  Какво порази Турция в Сирия, Ердоган за първи път отговори Какво порази Турция в Сирия, Ердоган за първи път отговори  Жасмина по време на съревнование От пъкъла до почетната стълбичка: Жасмина и нейният подвиг(СНИМКИ)  <p><span style= Трансексуални, обилни, цветнокожи. Това са новите модели на Victoria’s secret  <p><span style= Селена Гомес в сълзи и без грим по време на сватбата на Джъстин Бийбър  <p>След 40 години: Иран позволи на <strong>жените да посещават футболни мачове</strong></p> След 40 години: Иран позволи на дамите да посещават футболни мачове  <p>Неща, които могат да бъдат видени <strong>един път</strong> (СНИМКИ)</p> Снимки на моменти, които могат да бъдат видени веднъж  Гугъл ще мери нездравословните излъчвания в градовете Гугъл ще мери нездравословните излъчвания в градовете  <p>Известна<strong> българка</strong>&nbsp;качи своя снимка<strong> без грим&nbsp;</strong></p> Известна българска дизайнерка качи своя фотография без грим  <p>Сатурн към този момент е планетата с най-вече луни. Можете да им <span style= Сатурн към този момент е планетата с най-вече луни – общо 82  Кенго Кума Световноизвестен и за първи път у нас, какво ни сподели Кенго Кума  <p>Задържаха за 72 часа някогашния легионер Пачелиев</p> Задържаха за 72 часа някогашния легионер Пачелиев

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР