Любопитните истории на най-големия и най-малкия музикален инструмент във филхармоничния

...
Любопитните истории на най-големия и най-малкия музикален инструмент във филхармоничния
Коментари Харесай

Когато триангел срещне орган

Любопитните истории на най-големия и най-малкия музикален инструмент във филхармоничния оркестър ще опише на младите фенове на класическата музика концертът " Приказка за триангел и концертен орган ". Той е четвъртият от от тазгодишния сезон на поредицата " Фортисимо Фамилия ".

На сцената в зала " България " на 25 февруари (неделя) от 11.30 ч. ще излезе органистът Велин Илиев, а Павел Златаров ще дирижира оркестъра на Софийска филхармония. Приказната история този път е поверена на актьорите от Народния спектакъл " Иван Вазов " Деян и Дарин Ангелови.

И концерт за възрастни

Програмата на поредицата включва и специфичен учебен концерт за възрастни " Бетовен девета " на 24 март (събота) от 19 ч. Диригент на Софийския филхармоничен оркестър още веднъж ще бъде Максим Ешкенази, а Ана Пападопулу и Юлиан Вергов ще разкрият елементи от музиката на Бетовен.

Билети могат да бъдат купени на касите на Софийска филхармония, както и онлайн от eventim, ticketsbg, epay. Очаквайте и играта на " Детски Дневник " и " Фортисимо Фамилия ", която ще донесе на един късметлия безвъзмезден фамилен билет.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Музика с "Фортисимо " (6)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР