Любопитен словесен сблъсък с участието на двама от топтенисистите в

...
Любопитен словесен сблъсък с участието на двама от топтенисистите в
Коментари Харесай

Фонини се присмя на Раонич, но получи кроше от красавица

Любопитен вербален конфликт с присъединяване на двама от топтенисистите в ATP тура се заформи в Instagram в последните дни. Трябва да отбележим, че изненадващо или не, австралийският скандалджия Ник Кирьос този път не е забъркан. Италианецът Фабио Фонини обаче също е прочут с буйния си манталитет и скандално на моменти държание. Именно той направи закачлив коментар по адрес на сътрудника си от Канада Милош Раонич.

View this post on Instagram
A post shared by Diego Schwartzman (@dieschwartzman) on Aug 4, 2020 at 8:29am PDT

Последният наподобява не се намира в идеалната физическа форма сега, или най-малко с такова усещане оставаме от фотография, на която театралничи до много по-ниския от него аржентинец Диего Шварцман. Раонич несъмнено наподобява понатежал на оповестената от Шварцман фотография, а Фонини не пропусна да се измайтапи с канадеца от черногорски генезис, като написа, че някогашният №3 в света несъмнено е изял слон по време на карантината поради пандемията от ковид.

View this post on Instagram
A post shared by Camille (@camille_ringoir) on Aug 4, 2020 at 7:39am PDT

Тук на помощ на Раонич се притече не какъв да е, а красивата половинка на канадеца - белгийският модел Камий. Тя отговори уместно на италианеца, публикувайки скрийншот на резултата от мач сред Фонини и Раонич от 2014 година. Става дума за дуела от 1/4-финалите в Синсинати, в който канадецът прегазва Фонини с 6:1, 6:0. Скрийншотът е съпроводен от следния текст: " Само гризин и геврек, Фабио Фонини ".



В случая гризинът се отнася за единствения гейм, който италианецът съумява да завоюва във въпросната среща, а геврекът е добре известна на тенис почитателите отпратка към нулата. Фонини пък очевидно не се почувства " затапен ", като на собствен ред отговори на младата дама с коментар, че пицата е по-добрият избор.




Остава да забележим дали и брачната половинка на Фонини - някогашната италианска тенисистка Флавия Пенета, няма да се намеси с някакъв завладяващ коментар в отбрана на обичания си.

View this post on Instagram
A post shared by Camille (@camille_ringoir) on Mar 28, 2019 at 8:37am PDT
View this post on Instagram
A post shared by Camille (@camille_ringoir) on Feb 7, 2019 at 5:36am PST
View this post on Instagram
A post shared by Camille (@camille_ringoir) on Oct 26, 2019 at 6:37am PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР